תיזהרי שהמשטרה לא תעצור גם אותך...עברתי עכשיו ברכב ברחובות בית שמש הותיקה
אז הנה כמה תוספותעברתי עכשיו ברכב ברחובות בית שמש הותיקה
רכב (של העירייה?) עם מוזיקה ואורות עובר מלווה בבובות מתנפחות ענקיות
המון אנשים יוצאים מהבתים מגיעים לכיוון הרכב (אם אני לא טועה הוא קרא להם!)
ומקבלים (מהעירייה?) מתנה לכבוד ה'חג'
אין סגר? איפה המשטרה?
סגר על מעבר בין ערים. לא סגר שאסור לצאת מהבית.עכשיו יש סגר כללי
לא נכון. מותר רק לצורך חיוני.סגר על מעבר בין ערים. לא סגר שאסור לצאת מהבית.
לקבל משהו מרכב שעובר ברחוב שלך זה לחלוטין צורך חיוני. אולי די עם הקטנוניות?לא נכון. מותר רק לצורך חיוני.
אז הנה שמעתי 'לצאת מהבתים, אני מגיע!'(אם אני לא טועה הוא קרא להם!)
אפשר להתקשר אליהם והם מגיעים...שוב נשאל, איפה המשטרה?
נו כבר תכל'ס.. מה המתנה???ומקבלים (מהעירייה?) מתנה לכבוד ה'חג'
ממש לא מסכימה! אני הייתי אמורה לארח בליל הסדר וישבנו לבד.כרגע זה כביכול ה"חג" של החילונים....
גם לנו שהיה שבת וליל הסדר הרבה התארחו,עשו מניינים ועברו על החוק.
דיי להיות קטנוניים ולהשוות בין המגזרים.
הלוואי...איפה המשטרה, ניתן לחפש אותה ברמה ב' ובקריה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים