איפה הן??

• הוסף לסימניות
יש לי כרטיס זכרון למצלמה מ-ל-א בתמונות, כשאני מכניסה אותו למחשב אני רואה שהוא מלא אך א"א לראות תיקיות וכמובן לא תמונות.
וכן לא מראה את התמונות במצלמה.

איך פותרים את הבעיה??

• הוסף לסימניות
השתמשי בתוכנת zar לשחזור תמונות, העלתי אותה ממספר פעמים כאן בפורום.

• הוסף לסימניות
אני לא בטוחה שאני צריכה שחזור תמונות כי המחשב מראה שהזכרון מלא, כלומר הן נמצאות, אך התיקיות נעלמו.

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות להשתמש בתוכנה לוירוס קיצורי דרך

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לעשות את זה: תיכנסי לתיקייה ותלחצי על alt צריך לצוץ לך תפריט למעלה. שם בתצוגה- אפשרויות- אפשרויות תיקיה או בתפריט כלים, תלוי באיזה מערכת את.
תלחצי על זה נפתח לך חלון תיכנסי ללשונית השלישית שהיא תצוגה ובוך זה יש לך חלון עם גלילה . תורידי את הסימון V מ"הסתר קבצים מוגנים של מערכת ההפעלה (מומלץ)" ותאשרי למרות האזהרה
יותר למטה תעבירי את העיגול לאפשרות "הצג קבצים, תיקיות וכוננים מוסתרים"
ואז אישור
מקווה שתסתדרי

• הוסף לסימניות
התוכנה לשחזור עוזרת לקבצים לצוץ מחדש או מסייעת להעתיק אותם למקום אחר,.

• הוסף לסימניות
זה קרה לי לאחרונה, כשראיתי שזה חוזר על עצמו בעוד כרטיס, החלפתי את קורא הכרטיסים והכל חזר לעבוד כרגיל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה