עזרה איפה הסיסמאות נאבדו?

• הוסף לסימניות
פתאום בלי סיבה ובלי הודעה מוקדמת
כל חשבונות הגי'מייל שהיו פתוחים
תו"כ שאני עובדת עם פרוג...
כלומר, בלי סיבה , לאסגרתי משהו
פשוט התנתקו!

עכשיו מנסה לפתוח אותם מחדש
אחרי שכבר פתחתי את החשבון הראשי
והוא לא מביא לי את הססמאות באופן אוטמטי
אני מבינה שלא הופעל סנכרון,

ראשית, האם יש מה לעשות עכשיו, איך למצוא את הסיסמאות האבודות
או רק לשחזר מחדש?
שנית מה עושים כדי שבפעם הבאה זה כן יסונכרן
ויביא לי באופן אוטומטי את הסיסמה של המיילים הנוספים שלי?

(אגב, מה יכול לגרום לכל החשבונות להתנתק באופן פתאומי, נבהלתי שפרצו לי או משהו
בינתיים לא רואה סימנים..
יצאתי מכרום ונכנסתי מחדש אז את החשבון הראשי הוא כן פתאום היה מחובר ולא הייתי צריכה לפתוח מחדש
מה הסיפור?)

• הוסף לסימניות
נראה שתצטרכי לשחזר, בחלק מהדפדפנים כמו אופרה למשל יש אפשרות לפתוח חשבון בדפדפן ולגבות את כל הסיסמאות
וגם יכול להיות שאלו כריזות של גוגל ולאו דווקא שמשהו דרמטי קרה...

• הוסף לסימניות
ואיך מגדירים שאם זה יקרה שוב
זה אוטומטי ימלא את הסיסמה בכל התחברות מחודשת למייל -ממחשב זה?

• הוסף לסימניות
ואיך מגדירים שאם זה יקרה שוב
זה אוטומטי ימלא את הסיסמה בכל התחברות מחודשת למייל -ממחשב זה?
הסיסמאות אמורות להיות שמורות בשתי מקומות בחשבון גוגל, ובדפדפן כרום על המחשב עצמו, תחפשו בשניהם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה