דרוש מידע איפה זה לשכת הבריאות בי-ם?

• הוסף לסימניות
צריכה להשלים שם חיסון לילדה
אזור רחוב יוסף בן מתתיהו
איפה זה בדיוק??

• הוסף לסימניות
אם פונים ממלכי ישראל ליוסף בן מתתיהו שזה פניה או שתיים אחרי הטורים והולכים אותו עד הסוף גם כשהוא נהיה צר עד רחוב יפו, בגדול הוא בצד שמאל של האיזור הצר אך הכניסה הראשית היא מרחוב יפו דהיינו שמאלה ברחוב יפו והכניסה משמאל

• הוסף לסימניות
וואו הסתבכתי לגמרי
זה בניין נפרד או בתוך משהו?
חשבתי שזה בתוך טרם
אם אני עומדת באזור של טרם -
מול בניין שערי העיר
לאיפה אני צריכה להמשיך???

• הוסף לסימניות
זה ליד שוק מחנה יהודה, ברחוב יפו מול השוק (קצת לכיוון המשטרה, אבל בצד ממול).
קרוב לבי"ס נוות ישראל אם את מכירה.

• הוסף לסימניות
וואו הסתבכתי לגמרי
זה בניין נפרד או בתוך משהו?
חשבתי שזה בתוך טרם
אם אני עומדת באזור של טרם -
מול בניין שערי העיר
לאיפה אני צריכה להמשיך???
משערי העיר את אמורה ללכת לאורך מסילות הרכבת הקלה, לכיוון מחנה יהודה.
פשוט ללכת ישר עם המסילה כעשר דקות. (או לנסוע ברכבת עצמה).
כמה מטרים אחרי השוק, כשאת עדיין הולכת בצמוד למסילה, תראי מימינך את מסעדת המוציא ומשמאלך את החנות 'הדס'.
כמה מטרים אחר כך, זו הכניסה ללשכת הבריאות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה