שוקלד בלונדי
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
אני רוצה לטוס ליומיים לשופינג ולטייל
איפה הכי מומלץ וקרוב לישראל ולא אנטישמי?
איפה הכי מומלץ וקרוב לישראל ולא אנטישמי?
שווה אם את רוצה לטוסשווה לטוס לשם ליומיים?
יש שם אוכל כשר?
אני רוצה לטוס עם מינימום הוצאות
@מלכה שליסל תוכלי לכתוב לי למייל? אני צריכה עזרה דחופה בקשר לנושא אחר שכתבת בפרוג, מישהי שצריכה עזרה ונראה לי שתוכלי לעזור, אשמח אם תשלחי לי הודעה למייל A0533139351 וההמשך גימייל הרגיל. תודה ענקית ענקיתמבחינת זול:
לחו"ל יש עוד הוצאות של ביטוח נסיעות, טלפון בחו"ל, כבודה (מזוודות/טרולי)
מצד שני בקפריסין ובבוקרשט יש אופציות לינה זולותתתתת ממש
לכאורה הרבה יותר זולות מאשר באילת
מצד שלישי, אם את מתכננת בכל מקרה לקחת טיסה (גם לאילת, ולא ברכב)
אז קחי בחשבון שמתבזבז עוד זמן על שדה התעופה והטיסה עצמה
אבל כשזה לחו"ל זה ייקח יותר זמן וישאיר פחות זמן לבילוי עצמו בחו"ל
עם זאת, יש כאלו שאצלם השדה תעופה והטיסה זה עצמו חלק מהבילוי
ולא רק דרך טכנית להתניידות ממקום למקום
ולכן זה לא יפריע להם ולא יהווה שיקול.
מבחינת מזג אויר, בוקרשט יש יותר סיכוי שתהיה קרה
צריך לבדוק את המזג אויר שם ביחס לתאריכים המבוקשים
כרגע לכאורה עוד לא אמור להיות מזג אויר קפוא ממש, בטח לא ביום
ככה נראה לי, חשוב שתבדקי בעצמך
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים