לימוד נהיגה איפה טוב יותר ללמוד נהיגה בירושלים או במודיעין

• הוסף לסימניות
אני גר בירושלים וצריך לעשות רישיון וכמה חברים שלי טענו שעדיף לנסוע למודיעין ללמוד נהיגה כי שם הכל יותר רגוע יחסית לירושלים שיש פקקים ונהגים עצבניים שחותכים אותך ולכן הכל יותר מורכב, אך מצד שני קשה לי לנסוע למודיעין,
מה דעתכם? מניסיון בלבד,

• הוסף לסימניות
מודיעין קלה ללימוד נהיגה בלי שום השוואה לירושלים
יש רכבת ממודיעין לירושלים
וכן אוטובוסים זמינים
לימודי הנהיגה במודיעין מתחילים ברחוב צמוד לצומת שילת

לדעתי כדאי לך להתאמץ ולהגיע למודיעין

• הוסף לסימניות
תלוי בנתונים שלך
להגיע כל פעם למודיעין זה קשה
יש לך זמן לזה?
רישיון זה תהליך ארוך
אני עשיתי בירושלים כי לא היה לי כוח וזמן לצאת כל פעם לעיר אחרת
עשיתי מינימום שיעורים ועברתי בטסט שני
לא בטוח שאתה צריך להגיע למודיעין בשביל להצליח

• הוסף לסימניות
כנ"ל מודיעין (בד"כ מי שעושה בירושלים בסוף מתחרט, כי זה פקקים הזויים ותנועה משוגעת, ואי אפשר ללמוד כך נהיגה...

• הוסף לסימניות
ממליצה על מודיעין ג"כ
זו עיר שנחשבת קלה ללימודי נהיגה וטסטים, מתומררת כמו שצריך וריקה יחסית.

• הוסף לסימניות
אני למדתי במודיעין, בהחלט ממליצה על מודיעין.
מלכתחילה גם התלבטתי מה יותר שווה, אבל, החלטתי שעדיף לי לנסוע רחוק ופחות שיעורים במודיעין, מאשר יותר שיעורים וטסטים בירושלים. תשקלל את זה בחישוב זמן הנסיעות.

• הוסף לסימניות
נראה לי שאלך על מודיעין
יש לכם מורה להמליץ עליו במודיעין?

• הוסף לסימניות
במעלה אדומים
10-15 דקות מגבעת התחמושת
מאוד קל לעבור בה טסט
גרשון וובצ'יק מורה מומלץ

• הוסף לסימניות
ההבדל הוא שבירושלים אתה בסוף יודע לנהוג כמו שצריך ואם קצת השקעה אפשר לעבור בקלות בטסט ראשון

• הוסף לסימניות
אני גר בירושלים וצריך לעשות רישיון וכמה חברים שלי טענו שעדיף לנסוע למודיעין ללמוד נהיגה כי שם הכל יותר רגוע יחסית לירושלים שיש פקקים ונהגים עצבניים שחותכים אותך ולכן הכל יותר מורכב, אך מצד שני קשה לי לנסוע למודיעין,
מה דעתכם? מניסיון בלבד,
ברור שמודיעין. בירושלים לומדים איך לעמוד בפקק ולא איך נוהגים

• הוסף לסימניות
ברור שמודיעין. בירושלים לומדים איך לעמוד בפקק ולא איך נוהגים
התשובה על השאלה כאן היא פשוטה, תלוי בשביל מה אתה לומד נהיגה.

אם בשביל הרישיון כשלעצמו, אז אם יש לך זמן סע למודיעין, שם יותר קל להצליח וכו'. אם אתה רוצה לדעת לנהוג בסביבת מגוריך, ואתה גר בעיר פקוקה וצפופה כמו ירושלים ובני ברק - אני הייתי ממליץ לך ללמוד בירושלים. בשביל זה אתה לומד, בשביל לדעת איך לנהוג, וצריך מומחיות מסויימת כדי לנהוג במהירות סבירה בתוך פקקים ואתרי עבודה, כמיטב המסורת הירושלמית.

• הוסף לסימניות
התשובה על השאלה כאן היא פשוטה, תלוי בשביל מה אתה לומד נהיגה.

אם בשביל הרישיון כשלעצמו, אז אם יש לך זמן סע למודיעין, שם יותר קל להצליח וכו'. אם אתה רוצה לדעת לנהוג בסביבת מגוריך, ואתה גר בעיר פקוקה וצפופה כמו ירושלים ובני ברק - אני הייתי ממליץ לך ללמוד בירושלים. בשביל זה אתה לומד, בשביל לדעת איך לנהוג, וצריך מומחיות מסויימת כדי לנהוג במהירות סבירה בתוך פקקים ואתרי עבודה, כמיטב המסורת הירושלמית.
כן אבל צריך גם לדעת לנהוג בארץ ובמודיעין לומדים לנהוג היגוי מוצלח משא"כ בירושלים לא נוהגים עומדים בפקק וזה לא מאתגר (חוץ מעצבים)

• הוסף לסימניות
אני למדתי במעלה אדומים.
מאוד ממליץ. עיר קטנה ואתה מכיר את הכבישים לגמרי בטסט. מלא עוברים טסט ראשון.
הרבה יותר קרוב לירושלים.
אוטובוס כל חמש דקות מתחנת גבעת התחמושת עשר-עשרים דקות עד שאתה מגיע מירושלים לאיפה שהשיעור.
המורה שלי. ליאור
0507350671

• הוסף לסימניות
ואיך הוא? טוב? נעים? מלמד? איך היה?
מאוד נעים. יהודי מסורתי. מלמד טוב מאוד. לא אחד שאומר לך תנהג ומשחק בפלאפון אלא איתך מאה אחוז.
אממה, קצת פרפקציוניסט, ולוקח זמן עד שהוא מתקדם לשלב הבא
מה שאומר שיכול להיות אצלו יותר מ28 שיעורים.
אבל כמעט כולם אצלו עוברים בראשון

• הוסף לסימניות
מאוד נעים. יהודי מסורתי. מלמד טוב מאוד. לא אחד שאומר לך תנהג ומשחק בפלאפון אלא איתך מאה אחוז.
אממה, קצת פרפקציוניסט, ולוקח זמן עד שהוא מתקדם לשלב הבא
מה שאומר שיכול להיות אצלו יותר מ28 שיעורים.
אבל כמעט כולם אצלו עוברים בראשון
הוא סוחב הרבה או מגיע ל 30- 32 מקס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה