- הוסף לסימניות
אם אתה אומר לו שאתה רוצה מהר הוא יעשה מהר.הוא סוחב הרבה או מגיע ל 30- 32 מקס
חבר שלי נסחב איתו לשיעור ארבעים- אבל מודה לו על זה.
אני עשיתי בשיעור 33
אם אתה אומר לו שאתה רוצה מהר הוא יעשה מהר.הוא סוחב הרבה או מגיע ל 30- 32 מקס
כן. השאלה היא אם באמת תנהג פיקסאם אומרים לו שרוצים מהר קל לצאת ב28?
רכב BYD?קובי הובר מורה נהיגה במודעין
כןרכב BYD?
אחדשא ידע לנהוג לפני לימוד הנהיגה זה ממש קה לו אחרי זה בירושלים אבל אחד שיש לו אתזה כבר הוא עושה רישיון במויעין רק בשביל לעבור את הטסט במהירות עם כמה שעוריםוכמה קשה זה לנסוע בירושלים אחרי שעוברים טסט מחוץ לירושלים?
אני למדתי במעלה אדומים@java @GRN @בואו חשבון. יוסי לוי
וכל מי שלמד במעלה אדומים
תגידו לי ברור מה עושים בטסט בכיכרות של השתי נתיבים בכיכר ויש לך רכב בנתיב הפנימי האם להכנס או לא
מה אתם עשיתם
מהמורה שלי לא קיבלתי תשובה ברורה
וזה נשמע מתכון בטוח לברקס בטסט
נכון, הנהיגה שונה לגמרימצד שיני הנהיגה בירושלים מאוד מכשלת
דבר חשוב שצריך להזכיר אותו ללומדי נהיגה הוא,הנהיגה בירושלים מאוד מכשלת
זה נכון אבל הנהיגה בירושלים זה קל וחומרדבר חשוב שצריך להזכיר אותו ללומדי נהיגה הוא,
שהנהיגה במציאות היא שונה לאין תכלית מהנהיגה בלימודים,
ולכן בין כה וכה יהיה קשה ההתחלה וההתרגלות
לא משנה איפה תלמדו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים