עזרה איפה טעמי המקרא מתנגשים בצורה מיוחדת?

• הוסף לסימניות
יש לי פרוייקט צד שמתעסק בטעמי המקרא, כעין תכנות פונט.
אני מחפש מידע - איזה התנגשויות יוצאות דופן עשויות להתרחש בטעמי המקרא?
יוצאות דופן = משהו מעבר לטיפול בהתנגשות ניקוד+טעם באות אחת.

אשמח לשמוע!

• הוסף לסימניות
אם זה פונט אשורית, כל האותיות עם התגים...

• הוסף לסימניות
תודה. נקודה חשובה.

מישהו יודע באיזה אותיות (אם בכלל) יש ניקוד+מתג+טעם?
בינה לא מצאה לי
1766644215513.png

לדעתי ספר תהילים זה הדוגמא הטובה ביותר לבדוק התנגשויות

• הוסף לסימניות
לדעתי ספר תהילים זה הדוגמא הטובה ביותר לבדוק התנגשויות
תודה! על ההשקעה למצוא!
האמת שבדיוק את 2 אלה הכרתי, ואני מחפש עוד, בעיקר טעמים תחתונים שאולי מקובל שהם משמאל האות (כאן זה טיפחא או משהו דומה, שמקובל להשים מימין)

• הוסף לסימניות
תודה! על ההשקעה למצוא!
האמת שבדיוק את 2 אלה הכרתי, ואני מחפש עוד, בעיקר טעמים תחתונים שאולי מקובל שהם משמאל האות (כאן זה טיפחא או משהו דומה, שמקובל להשים מימין)
אני לא כל כך מבין למה הצורך לדעת איזה אותיות. אפשר להגדיר קבוצה של הטעמים התחתונים, קבוצה של כל האותיות וקבוצה של הניקוד התחתון, ואז להגדיר כל פעם שיש מהקבוצה של האותיות ואחריה אחד מהקבוצה של הניקוד התחתון, ואחריה אחד מהטעמים התחתונים כל אחד יזוז בכמות שתגדיר, כך זה הגדרה אחת שכוללת הכל

• הוסף לסימניות
@מענדי מ
אם יעזור לך, יש לי קובץ של תהילים עם טעמים - מאוד מדויק. אני מוכן להריץ לך בדיקה על הפונט, ולשלוח לך PDF, כדי שתוכל לבדוק שהפונט יושב טוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה