איפה יאיר לפיד כשצריך אותו? הא??

• פותח הנושא MV25
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מנסה לשלם למדינה הזאת מע"מ טבין ותקילין
היום האחרון לתשלום דרך האתר וזה לא עובר
איפה לפיד???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MV25;1009072:
אני מנסה לשלם למדינה הזאת מע"מ טבין ותקילין
היום האחרון לתשלום דרך האתר וזה לא עובר
איפה לפיד???
איפה הוא? מי צריך אותו בכלל?

• הוסף לסימניות
הלך להביא ת'ארנונה מהרוחות רפאים

• הוסף לסימניות
גם אני מגיע עד לשלב של אישור תשלום וכלום לא קורה...

• הוסף לסימניות
ב - *4954 מדווחים על תקלה במערכת

ובאחת הפעמים שניסיתי שוב להיכנס למערכת קיבלתי פתאום אישור להדפסה
יש לציין ששילמת הפעם באשראי ולא ישירות דרך הבנק כך שאני לא יודעת אם זה מצליח גם דרך הבנק

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם זה יעזור, אבל אולי

יצא לי לדווח בשנה שעברה את הדו"ח השנתי שלי (עוסק פטור) באתר מס הכנסה ביום האחרון לדיווח.
היו בעיות קשות באישור הדיווח באתר וגם בקבלת ססמה חדשה שביקשתי, והן נבעו מהעומס הטבעי שנוצר ברגע האחרון. חיכיתי וחיכיתי ולפתע זה הסתדר.
כך שאולי האישור יגיע עוד, ותאלצו להמתין?

• הוסף לסימניות
הצלחתי לשלם 2 חברות כרגע, צריך ללחוץ על אישור תשלום, למרות שלמראית עין לא קורה כלום הדפדפן מתאמץ מאוד קשה להעביר את פרטי האשראי עד שהוא מגיע להודעת שגיאה 404, ריפרש לדף הביא אותי לאישור התשלום.

כנראה עומס של כל העצלנים שמחכים לרגע האחרון, ומנהלת החשבונות שלי טוענת שרק אני משלם ב-19 לחודש ושזה לא בריא ומסוכן ויום אחד אני אצטער על זה ובלה בלה בלה, מסתבר שמרוב לקוחות השרתים לא עומדים בלחץ...

• הוסף לסימניות
ניסיתי לשלם מקדמות באתר מ"ה, ולאחר אישור התשלום בכרטיס אשראי קיבלתי הודעת שגיאה. כאשר אני מנסה להתחבר מחדש נרשמת לי ההודעה הבאה: "אין חודשים ללא דיווח לא ניתן לשלם הוראות תשלום קודמות" יש לכם מושג מה המשמעות?
ועוד משהו, אפשר לשלם את המקדמות בבנק הדואר?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
לתשומת ליבכם:
הנהלת רשות המיסים אישרה אורכה לשידור ותשלום עד ליום ג' 21/05/2013 בשעה 18:30
כנראה בשל התקלה

• הוסף לסימניות
שימנה לב-אולי יעזור לכן האתרים האלו עובדים טוב רק באקספלורר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י art graphik;1009549:
שימנה לב-אולי יעזור לכן האתרים האלו עובדים טוב רק באקספלורר

נכון מאד!!!
אבל אתמול היתה תקלה גם באקספלורר, ודווח עליה ב"*מסים"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nיה;1009225:
ניסיתי לשלם מקדמות באתר מ"ה, ולאחר אישור התשלום בכרטיס אשראי קיבלתי הודעת שגיאה. כאשר אני מנסה להתחבר מחדש נרשמת לי ההודעה הבאה: "אין חודשים ללא דיווח לא ניתן לשלם הוראות תשלום קודמות" יש לכם מושג מה המשמעות?
ועוד משהו, אפשר לשלם את המקדמות בבנק הדואר?
תודה מראש!

המשמעות היא שהתשלום שלך נקלט.

• הוסף לסימניות
שאני אבין, כולכם בעלי עסקים שמנהלים לבד את החשבונות ומדווחים ומשלמים לבד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asterisk;1009968:
המשמעות היא שהתשלום שלך נקלט.

תודה.
האמת שהתקשרתי לתמיכה הטכנית שלהם וענו לי שאכן נקלט.
רק מעצבן אותי שלא שלחו לי אישור למייל, ואין לי הוכחה ממשית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמע;1010221:
שאני אבין, כולכם בעלי עסקים שמנהלים לבד את החשבונות ומדווחים ומשלמים לבד?

אני לא מנהל לבד... אני סתם אוהב לדחות הכל לרגע האחרון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nיה;1010231:
תודה.
האמת שהתקשרתי לתמיכה הטכנית שלהם וענו לי שאכן נקלט.
רק מעצבן אותי שלא שלחו לי אישור למייל, ואין לי הוכחה ממשית.

במע"מ יש אפשרות לראות הסטורית תשלומים ולהפיק משם אישור, לדעתי גם במקדמות יש את האפשרות הזאת.

• הוסף לסימניות
לא מנהלים חשבונות לבד
כן מקבלים את הדוח ומשלמים לבד

• הוסף לסימניות
אני משלם לבד תמיד ברגע האחרון.
הפעם שכחתי ונזכרתי בלילה.
אם היתה הארכה זכיתי מן ההפקר.
אבל באמת לא כדאי לדחות לרגע האחרון..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה