איפה יושב לוג ההורדות של כרום?

• הוסף לסימניות
בגירסה האחרונה של כרום עבר דף ההורדות (ctrl+j) שינוי גרפי מעצבן, והוא לא מצליח להעלות לי את כל היסטוריית ההורדות.

אני מניח שרשימת ההורדות ממוקמת באיזה LOG במקום כלשהו, ואפשר לפתוח אותה ידנית. מישהו יודע איך נקרא ה-LOG והיכן הוא ממוקם?

(לא תעזור לי גישה לתיקיית ההורדות - אני רוצה את הקישורים המקוריים וכן את רשימת הקבצים שנמחקו בינתיים מתיקיית ההורדות או הועברו).

• הוסף לסימניות
בתפריט של כרום (בשורת הURL של הדף) אמורה להיות אופציה "הורדות".
בהצלחה..

• הוסף לסימניות
האמת שאתגרת אותי, הדבר היחיד שמצאתי הוא אפשרות לראות את כל ההיסטוריה של האתרים, אבל זה כנראה לא מסייע, אכן היה שינוי בחלון ההורדות.

• הוסף לסימניות
עד לפני זמן קצר היה אפשר ב FLAGS לשנות לתצורה הישנה

chrome://flags/#enable-md-downloads

אבל ממש בגירסאות האחרונות הם ביטלו גם את זה
אפשר לעשות ENABLE LOGGONG עם VERBOSE 1 ואז לייצא ה LOG ולעשות סינון אבל זה סיפור קצת

• הוסף לסימניות
אני רואה אם כן שזה סיפור לא פשוט. גם העצה שלך, bris, תעזור רק מכאן ולהבא כשאפעיל כך את כרום, ולא תעזור להורדות שכבר עשיתי.

• הוסף לסימניות
אבל הנתונים הללו חייבים להופיע באיזה מקום... מאיפה הדפדפן שולף אותם? ולמה עלה להם רעיון העוועים הזה לשנות את חלון ההורדות?

חיפשתי קצת וראיתי שאני לא היחיד שמתעצבן על זה, ושבינתיים אין פתרון אלא לחזור לגירסה ישנה או להשפיע עליהם לשנות בחזרה בגירסה 51.

• הוסף לסימניות
מנהל הורדות IDM עושה את העבודה בכזה קלות...
חלוםםםםםםםםםםםםם

של תוכנה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה