איפה ירוק עכשיו?

• הוסף לסימניות
אני מחפשת מקום לצילומי חוץ לקליפ בת מצווה.
איפה ירוק בגוש דן בעונה הזאת?
לא באלי רק דשא, אני חולמת על מקום יותר יפה...

• הוסף לסימניות
1. גן העצמאות,מעל חוף שרתון, יש מקומות יפים מאד!
2. פארק הלאומי, יפה אבל נדוש.
3. ביפו עד צ'ארלס קלור תוכלי למצוא מקומות מאד מאד יפים!

• הוסף לסימניות
הפארק היפני בחולון...
גם נדוש אבל יפה

• הוסף לסימניות
גן עם קונספט יפני
נחמד מאוד
שדרות ירושלים
חפשי איזה קו מגיע לחולון (יש קווים מצומת מסובים)

• הוסף לסימניות
הגן מעל שרתון - מומלץ מאד!
ואם את עם רכב,
הייתי היום באשקלון לאותה מטרה ובכל מקום שזזנו היה איפה לצלם..
שטחים ענקיים של דשא ופרחים מטופחים בכל פינה, המון כיכרות, בלי סוף אפשרויות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ציפיז;2224938:
הגן מעל שרתון - מומלץ מאד!
ואם את עם רכב,
הייתי היום באשקלון לאותה מטרה ובכל מקום שזזנו היה איפה לצלם..
שטחים ענקיים של דשא ופרחים מטופחים בכל פינה, המון כיכרות, בלי סוף אפשרויות!

אשמח לקבל מקומות ספציפיים מומלצים באשקלון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה