איפה יש באזור ירושלים אוכל מהיר לאכול במקום, בהכשר מהודר? (בד"ץ או רובין)

• הוסף לסימניות
הדגש הוא לאכול במקום, ומזון מהיר- מבחינת עלות, לא יקר.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש את ביג בייט בקניון רב שפע, בהכשר vבד"ץ נדמה לי, יש שם חלבי ובשרי אחד ליד השני זול וטעים.

• הוסף לסימניות
בשרי. שווארמה וכו' יש ליד מאפית נחמה בבית ישראל נקרא "שבת אחים" 026254399
חלבי יש בגאולה אני חושבת הולי בייגל או משהו כזה ממש בתחילת גאולה (אזור רח' עמוס)

• הוסף לסימניות
יש המון!
פלאפל יש בגבעת שאול - 4 טעמים
בשמואל הנביא - בן יעקב (אם עדיין זה השם שלו)
חלבי - בוש בייגל (בדץ העד"ח) מעולה!
פיצה בר אילן - מעולה
והיד נטויה אני לא זוכרת הכל

• הוסף לסימניות
בשרי
אלי'ס
בבית ישראל שומרי אמונים
ממש בתחילת הירידה הצרה מימין למכולת שצמודה לפלאפל מירו
רובין

• הוסף לסימניות
בH בייגלס... ממש טעים!
רחוב הישיבה בגאולה...
בייגלס מכל הסוגים (חמאה_ ירקות 14 שח)
גבינות מכל הסוגים
מרקים, לזניות וכו'
אם אני לא טועה אז זה בד"ץ

• הוסף לסימניות
אז אני אוסיף:
באיזור רמת שלמה יש: פלאפל ופיצה ברחוב חזון איש פינת ז'ולטי, טעים מאד. (עד"ח)
בברכת אברהם יש פיצה פלייס. (עד"ח)
ברמת אשכול: במרכז המסחרי יש חנות של פיצה ופלאפל (רובין)
ומסעדת נינה'ס חלבית (נדמה לי רובין)
ברמות יש את זיסלק בקנין רמות, שמוכרים גם פיצה וכאלו.
בבר אילן יש כמה חנויות פיצה ופאפל, על כל 2 מטר וכנ"ל בגאולה.

• הוסף לסימניות
פיצה אורי,
בגאולה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל;1469742:
פיצה אורי,
בגאולה.

לא נראה לי שזה זול

ועוד כמה למעלה טעימים אך יקרים

• הוסף לסימניות
פיצה ב9-10 ש"ח.. יותר זול מבאגטוסט ב14-20 :) ש"ח

• הוסף לסימניות
פתחו על רח' יחזקאל חנות חדשה (פינת צפניה, מול שובע שמחות) הכל ב5 שח, נראה לי יש מאפים סנדביצים משקים גלידות והיתה רשימה ארוכה מה עוד... יש שם קומה למעלה לשבת לאכול

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה