טיול איפה יש בארץ נופים כמו בחו"ל?

• הוסף לסימניות
יער שוויץ בטבריה
fdc9b9e61a7b31e554d838d4ec2fc1fb.jpg

• הוסף לסימניות
ובאיזה תחנה יורדים ?
לא יוגע ככל הישוב יש שתים שלש תחנות אבל הנופים הם בכניסה לישוב ישם סוג של טיילת כזאת יפה
על הנוף
קחו בחשבון שזה ישוב שמלאני \ רפורמי
לא כל כך מחבבים חרדים
אז מה הם יתמודדו גם אם זה...

• הוסף לסימניות
בעמק החולה והאזור

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ליד מעלה החמישה יש ישוב נטף
מקום מנותק ומבודד נופים מדהימים
גם הדרכים אליו מפותלים ויפים
יש שם שקט בידוד ונופים מעלפים
וכל זה 10 דק' מירושלים
קו 196 נראה לי
כן זה באמת אחד המסלולים הכי נידחים במרכז ההיתי בקיץ ולא היה אף אחד קצת מאכזב...
עשיתי את זה לא מעגלי אוטובוס לחמד ומשם 2 טרמפים לנטף לכיוון עין כפירה שהיה בו מים והיה חמוד עד מבוא חורון פארק קנדה מחלף לטרון משם אוטובוסים בתדירות טובה לי_ם תהנו

• הוסף לסימניות
כן זה באמת אחד המסלולים הכי נידחים במרכז ההיתי בקיץ ולא היה אף אחד קצת מאכזב...
עשיתי את זה לא מעגלי אוטובוס לחמד ומשם 2 טרמפים לנטף לכיוון עין כפירה שהיה בו מים והיה חמוד עד מבוא חורון פארק קנדה מחלף לטרון משם אוטובוסים בתדירות טובה לי_ם תהנו
קו 195 לנטף לא מגיע ישירות לנופים האלו

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נחל כפירה או עין נטף לא הבנתי לאן אתם רוצים כל המסלול או מעגלי
ככה נסיעה בתחבץ אפשרי בשילוב טרמפים שיש מחו לעזור נסיעה עד אבו גוש נראה לי ירידה בתחנת המשטרה ואז לעלות ברגל לכייון הפניה לנטף (או עוד טרמפ...)משם כל אחד כמעט יעצור וישמח לעזור גם בהדרכה אפשרי גם מונית זה נסיעה ממש קצרה.ברכב נראה לי לכתוב נחל כפירה השאלה לאיפה בדיוק ייתן יצווין שעין נטף סגור ומסוכן ליכנס לבור והמעיין בנחל ייתכן שעכשיו יבש או נביעה חלשה כך שאני לא אחראי המסלול קצת קשה ומאתגר חשוף לשמש חלקית והליכה על בולדרים.לרשום בוויז אתר הנצה ליהדות פולין ק"מ לפני נטף ירוק ואז אדום שמאלה אחרי המעיין ועלייה חזרה ליישוב לחילופים לחזור באותו הדרך או להמשיך באדום לכיוון פארק קנדה.מומלץ סיום מחלף לטרון.תהנו.

• הוסף לסימניות
בלת"ק
מצפה רמון
מטורף שם מבחינת שקט (כי יש עוד מקומות מהממים בארץ אבל קצת יותר רועשים) ונופים משגעים!
ניתוק לגמרי.
איזה קו מביא לשם מבני ברק?
כמה זמן נסיעה?
בטוח כעת?

• הוסף לסימניות
לא יודע אם זה מתאים לאשכול כאן.
לפני שנים עשיתי מסלול רכיבת סוסים שיצא מרמת רזיאל. הנוף שנשקף מהמסלול היה מדהים. אמנם בחו"ל לא הייתי - אבל הנוף הנ"ל מכניס בכיס הקטן את נופי הגליל, ולא האמנו שנוף כזה מיוחד [ולא ידוע] קיים במרחק 10 דק' נסיעה מהבית.
נראה לי שהוזכר כאן נחל קטלב, וכמדומה שזה באיזור הנ"ל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה