דרוש מידע איפה יש בגוש דן חנות גדולה שמוכרת נעלי ספורט ממבחר חברות?

• הוסף לסימניות
מחפשת חנות בגוש דן(פיזית, לא אונליין) שבה אוכל להתרשם מנעלי ברוקס, ניו באלאנס, אסיקס- הכל תחת קורת גג אחת.
(דגמים נבחרים מחברות אלו הומלצו לי ע"י מי שהכין לי את המדרסים)
מכירים??

• הוסף לסימניות
מחפשת חנות בגוש דן(פיזית, לא אונליין) שבה אוכל להתרשם מנעלי ברוקס, ניו באלאנס, אסיקס- הכל תחת קורת גג אחת.
(דגמים נבחרים מחברות אלו הומלצו לי ע"י מי שהכין לי את המדרסים)
מכירים??
גם אני חיפשתי תקופה, ובסוף מצאתי רק בירושלים

• הוסף לסימניות
איפה בירושלים?
יש ביפו חנות עם הרבה מבחר, ויש גם בקניון רמות
אבל חכי אולי יש גם במרכז וניקים אחרים ידעו להגיד, כי באמת מוזר שאין
צריך חנויות גדולות כמו בחול שיש שם מבחר ענק של כל בכל מכל במקום אחד, לאחרונה קניתי כמה פעמים בחנויות כאלו וזה ממש נח

• הוסף לסימניות
יש חנות ספורט שנותנת את המענה שאתם מחפשים: מול קניון אילון (רחוב ששת הימים)
מגה ספורט עודפים (ספורט ורטהיימר)

• הוסף לסימניות
יש חנות ספורט שנותנת את המענה שאתם מחפשים: מול קניון אילון (רחוב ששת הימים)
מגה ספורט עודפים (ספורט ורטהיימר)
הבעיה שם שזה עודפים, אין שם את כל הדגמים המעודכנים, ואין מידות מכל הדגמים
וגם החיפוש שם לא משהו, כמו חנויות עודפים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה