דרוש מידע איפה יש ביצים בבית שמש או בירושלים????

• הוסף לסימניות
איפה אפשר להשיג ביצים בבית שמש או ירושלים??

• הוסף לסימניות
חסד למשפחה רבי אלעזר 41 אם זה רלונטי אשאל את אמא שלי אם יש שם עדין עכשיו

• הוסף לסימניות
רלוונטי, אשמח מאד!!!
עדיף בבית שמש !!!

• הוסף לסימניות
רלוונטי, אשמח מאד!!!
עדיף בבית שמש !!!
ואלה אני לא מוצאת תפלאפון... בעיקרון הבנתי שיש שם עדיין קוראים להם הים כאן זול זה ברבי אלעזר סניף חדש אני מצרפת פה מחיפוש המספר שלהם אם תגיעי לשם תשלחי דש לאמא שלי....היא גרה שם למעלה בבנין;)
כאן זול חפציבה בית שמש טלפון - נאמבר
www.number1.co.il › companies › כאן-זול-חפציבה-בית-שמש-טלפון

• הוסף לסימניות
ברמה ג' בחנות ירקות.

• הוסף לסימניות
איפה יש בבית שמש???

• הוסף לסימניות
עוד מקום בבית שמש איזור רמה א??
יש גמחים בבתים שעדיין יש להם?

• הוסף לסימניות
יש לך את הטלפון שלהם?

• הוסף לסימניות
יש לך את הטלפון שלהם?
מה שהעליתי מקודם זה הסניף שלהם בחפציבה אפשר לבקש מהם תמספר של הסניף ברבי אלעזר זה סניף חדש או מספר של מינצברג אולי
ואלה אני לא מוצאת תפלאפון... בעיקרון הבנתי שיש שם עדיין קוראים להם הים כאן זול זה ברבי אלעזר סניף חדש אני מצרפת פה מחיפוש המספר שלהם אם תגיעי לשם תשלחי דש לאמא שלי....היא גרה שם למעלה בבנין;)
כאן זול חפציבה בית שמש טלפון - נאמבר
www.number1.co.il › companies › כאן-זול-חפציבה-בית-שמש-טלפון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה