איפה יש במנגה?

• הוסף לסימניות
איפה יש במנגה 5 את הדבר הזה?

קבצים מצורפים

• מנג.PNG
    מנג.PNG
    KB 2.7 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
מה זה?
תארי את הכלי. אולי אני אוכל לעזור

• הוסף לסימניות
זה כלי שמעבה או מידק את הקו (לאחר ההשרטוט)
באמת. הכלי ממש שימושי! אין אותו ב5?

• הוסף לסימניות
לא זוכרת איפה, אבל יש גם את זה:

קבצים מצורפים

• Capture.JPG
    KB 34.2 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
אה מצאתי

קבצים מצורפים

• Capture.JPG
    KB 30.2 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
ליהיא, איך את יודעת להופיע תמיד ברגע שמישהו מבקש עזרה במנגה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אוי, אני רואה שכבר הקדימו אותי...
(התחלתי לענות לך תשובה ובאמצע הלכתי רגע לטפל בסירים המתבשלים, ועד שחזרתי לסיים לענות לך, אני רואה שכבר ענו לך...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בתיה G;2197704:
אוי, אני רואה שכבר הקדימו אותי...
(התחלתי לענות לך תשובה ובאמצע הלכתי רגע לטפל בסירים המתבשלים, ועד שחזרתי לסיים לענות לך, אני רואה שכבר ענו לך...)

אבל אחלה פרוט!

• הוסף לסימניות
כל הכבוד לכם!!
אין כמו המתנת חינם הזה שאתם תורמים פה לכולם!
תודה לכל אלו שהשקיעו ותרמו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה