בני ברק?
יש השבוע באזור הירדן.כן,
מתי ואיפה?
יש השבוע באזור הירדן.
תתקשרי ל- 0533132515.יש לך פרטים מדויקים? יום, כתובת ושעות?
אני פשוט באה די מרחוק...
תנסי אחה"צ.לא עונים![]()
בערב שבת מברכים יש ליד בית הכנסת בית אריה שנמצא ליד סמינר וולף ברחוב בעל התניאבבקשה, ממש דחוף לי!
מישהו יודע פרטים לגבי ההגעלת כלים? במועצה הדתית לא יודעים על כלום.
אין מצב.
תנסי שוב בשעות צהריים- אחר הצהריים.
תגידי שאת מתקשרת לגבי הגעלת כלים.
בערב שבת מברכים יש ליד בית הכנסת בית אריה שנמצא ליד סמינר וולף ברחוב בעל התניא
אז משהו לא עבר נכון. תנסי שוב.זה בדיוק מה שאמרתי
יש שם באמצע חודש ולא בער"ש לכל הידוע לי.בערב שבת מברכים יש ליד בית הכנסת בית אריה שנמצא ליד סמינר וולף ברחוב בעל התניא
לא יודעת בדיוקתודה!
באיזה שעות?
בררתם עם רב שבאמת צריך הגעלה?בבקשה, ממש דחוף לי!
מישהו יודע פרטים לגבי ההגעלת כלים? במועצה הדתית לא יודעים על כלום.
בררתם עם רב שבאמת צריך הגעלה?
עכשיו יום ד' בערב יש ליד בית הכנסת בית אריה רחוב בעל התניא
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים