דרוש מידע איפה יש\יהיה בירושלים סופר לקניות שפתוח באמצע הלילה [24 שעות]???

• הוסף לסימניות
מחכים לעידכונים. מקווים שיהיה בהמשך השבוע...

• הוסף לסימניות
סופר שוק
שוק מחנה יהודה
לא זול...

• הוסף לסימניות
כאן זול שומרי אמונים מזמן הם כבר לא פתוחים בלילות

• הוסף לסימניות
פתחו מתחם 24 6 ליד מיר ברחבה שממול הבית של הר"י זצ" ל

• הוסף לסימניות
פתחו מתחם 24 6 ליד מיר ברחבה שממול הבית של הר"י זצ" ל

• הוסף לסימניות
תבררו אצל רמי לוי, כל שנה בערב פסח הם פותחים כל הלילה

• הוסף לסימניות
אפשר פרטים על המכירה הזו???
אין לי אבל זכור לי שמדובר באוהל ענק שנמכרים בו רק דברים של פסח פתוח 24 שעות חוץ מחול המועד שאז זה פתוח פחות שעות
זהו
רואים את זה ישר שיורדים ממאה שערים לישיבת מיר בצד ימין איפה שאליז

• הוסף לסימניות
כאן זול ראטמנס פתוח גם בלילות

• הוסף לסימניות
למישהו יש מושג מה הסיפור של הסניף בטלסטון

• הוסף לסימניות
אין לי אבל זכור לי שמדובר באוהל ענק שנמכרים בו רק דברים של פסח פתוח 24 שעות חוץ מחול המועד שאז זה פתוח פחות שעות
זהו
רואים את זה ישר שיורדים ממאה שערים לישיבת מיר בצד ימין איפה שאליז
מי היה שם ויכול לתת פרטים??

• הוסף לסימניות
משהו כתב פה לפני כמה ימים שרמי לוי

• הוסף לסימניות
הודעה מעיריית בני ברק

קבצים מצורפים

• חניות מזון.png
    חניות מזון.png
    KB 12.1 · צפיות: 40

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה