דרוש מידע איפה יש להשיג G 9

• הוסף לסימניות
כמה זה עולה עכשיו?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא כ"כ רוא ה סיכוי
זה היה בשישי בצהרים
בשבת מגיעים לשם רק חילונים ובמוצש זה כבר לא היה שם
ניסיתי כבר את כל האפשרויות
הלואי ואמצע
יש לי שם ים של תמונות של הילדים

• הוסף לסימניות
יש משהו באלעד שמוכר מצלמות., מאד בזול
אני קניתי אצלו לפני תקופהG9 יד ראשונה ב-1500
המספר שלו- 0509959096

• הוסף לסימניות
לא כ"כ רוא ה סיכוי
זה היה בשישי בצהרים
בשבת מגיעים לשם רק חילונים ובמוצש זה כבר לא היה שם
ניסיתי כבר את כל האפשרויות
הלואי ואמצע
יש לי שם ים של תמונות של הילדים
תפרסמי במקומון הלא דתי

• הוסף לסימניות
הG9 כרגע אזל המלאי בקנון
הם טוענים שיחזור למלאי
אבל אין צפי חזרה למדף
ואי אפשר לסמוך ה100%
בינתיים, תנצלו
יש עדין להשיג G7 וגם זה לא בטוח עד מתי
אם את מעונינת אשלח לך באישי

• הוסף לסימניות
סוני מעולה
גם פנסוניק

• הוסף לסימניות
יש משהו באלעד שמוכר מצלמות., מאד בזול
אני קניתי אצלו לפני תקופהG9 יד ראשונה ב-1500
המספר שלו- 0509959096
את יודעת להגיד לי אם הוא אמין ? דתי ? יש לו איזה חנות או שאין איך למצוא אותו אם יש בעיות ?
ממש סליחה על כל השאלות זה ממש נחוץ לי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה