כדאי לראות בזאפ, באיזור 2000כמה זה עולה עכשיו?
כבר איןקנינו דרך האתר ב'רואים עולם'
בדקת בזאפ? יש גם את סטודיו לנדכבר אין
בדקתיבדקת בזאפ? יש גם את סטודיו לנד
וואלה, גם זה כבר נדיר? המצב הולך ומדרדר... חשבתי שאת זה עוד אפשר להשיג בקלות..בדקתי
מופיע שם 3 חנויות
בבית הצילום כבר אין
נאבדה לי לפני שבועיים המצלמה הזאתוואלה, גם זה כבר נדיר? המצב הולך ומדרדר... חשבתי שאת זה עוד אפשר להשיג בקלות..
עצוב..נאבדה לי לפני שבועיים המצלמה הזאת
היתה במצב מעולה
ואין להשיג לה תחליף...
כבר התייאשת מלמצוא אותה??? לא 5 שקל...נאבדה לי לפני שבועיים המצלמה הזאת
היתה במצב מעולה
ואין להשיג לה תחליף...
תפרסמי במקומון הלא דתילא כ"כ רוא ה סיכוי
זה היה בשישי בצהרים
בשבת מגיעים לשם רק חילונים ובמוצש זה כבר לא היה שם
ניסיתי כבר את כל האפשרויות
הלואי ואמצע
יש לי שם ים של תמונות של הילדים
יותר טוב או פחות?סוני מעולה
גם פנסוניק
את יודעת להגיד לי אם הוא אמין ? דתי ? יש לו איזה חנות או שאין איך למצוא אותו אם יש בעיות ?יש משהו באלעד שמוכר מצלמות., מאד בזול
אני קניתי אצלו לפני תקופהG9 יד ראשונה ב-1500
המספר שלו- 0509959096
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים