דרוש מידע איפה יש להשיג G 9

• הוסף לסימניות
לגבי האמינות אני לא יודעת היה נראה בסדר, המצלמה הגיע מצוינת,
הוא דתי ויש לו מעבדה באלעד- אין לי פרטים עליה אני לא משם.
אני כבר הרבה זמן מחפשת מידע עליו מי שיש לו איזה מידע אשמח מאד לשמוע ! אני רוצה לקנות דרכו מספר מצלמות וחייבת לדעת שהוא אמין.

• הוסף לסימניות
איזה מצלמות טובות יש אחרי קנון?
במצלמות קומפקטיות ביתיות - לא לוותר על קנון! גם אם זה יקר.
שווה כל שקל ומחזיק המון זמן.
אני אישית משוגעת על הG9! תמונות איכותיות וחדות שנראות ממצלמה מקצועית, אבל בלי לכוון כוונות וייחודים.... הכל במצב אוטומטי.

(לא מדברת על מצלמות מקצועיות)

• הוסף לסימניות
במצלמות קומפקטיות ביתיות - לא לוותר על קנון! גם אם זה יקר.
שווה כל שקל ומחזיק המון זמן.
אני אישית משוגעת על הG9! תמונות איכותיות וחדות שנראות ממצלמה מקצועית, אבל בלי לכוון כוונות וייחודים.... הכל במצב אוטומטי.

(לא מדברת על מצלמות מקצועיות)
אבל לך היה רק קנון
אני מחפשת משהו שהיה לו גם וגם כדי לדעת ממנו מה היה הכי טוב

• הוסף לסימניות
אבל לך היה רק קנון
בזמנו המליצו כאן בפרוג על מצלמה מסדרת לומיקס של פנסוניק, כשוות ערך ל-G9.
לא ניסיתי (בינתיים ה-G9 שלי חיה ופעילה ב"ה), אבל חושבת לנסות מתישהו בעתיד, אם קנון לא יחזרו למלאי ולשפיות המחירים.

הפרמטר העיקרי לאיכות תמונה הוא גודל החיישן.
באתרים כמו זאפ אפשר לעשות חיפוש על מצלמה לפי נתונים, ולסנן רק כאלו עם חיישן בגודל של ה-G9 ומעלה.

• הוסף לסימניות
אבל לך היה רק קנון
נכון.
אבל לאנשים שאני מכירה היו מצלמות מחברות שונות ומשונות
וכחובבת מצלמות שיחקתי איתם הרבה
ואין מה להשוות!!

• הוסף לסימניות
בזמנו המליצו כאן בפרוג על מצלמה מסדרת לומיקס של פנסוניק, כשוות ערך ל-G9.
לא ניסיתי (בינתיים ה-G9 שלי חיה ופעילה ב"ה), אבל חושבת לנסות מתישהו בעתיד, אם קנון לא יחזרו למלאי ולשפיות המחירים.

הפרמטר העיקרי לאיכות תמונה הוא גודל החיישן.
באתרים כמו זאפ אפשר לעשות חיפוש על מצלמה לפי נתונים, ולסנן רק כאלו עם חיישן בגודל של ה-G9 ומעלה.
מה הגודל של החיישן של g9?

• הוסף לסימניות
איזה מצלמות טובות יש אחרי קנון?
אני מכירה פוג'יפילם, מצלמות מצוינות!
לדוג' fuji xt200, עם עדשת XC15-45
המחיר שלה בערך כמו ה-G7 של קנון
החיישן שלה גדול בהרבה מהחיישן של ה-G7
תראי בתמונה (מאתר camera decision)
sensor-Fujifilm-X-T200-Canon-PowerShot-G7-X-Mark-III.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה