זה ביפו?צרלס קלור
כיף לשבת על הסלעים בלי חול ויש פרטיות
לפני יפוזה ביפו?
אתמול היה שם עמוס בטירוףףףףףףמרינה בהרצליה, לא ממש חוף כי אם אחרי החוף.
נכון ... מלא מלא...אתמול היה שם עמוס בטירוףףףףףף
איפה יש מצילים בלילה?מדוזות-לא יודעת.
הולכי על שתיים מפחידים אותי יותר.
לפני כמה שנים הלכתי לים.
מין ג'ריקן התנודד על הגלים באזור החוף.
נגשתי למציל בתמיהה, הוא אמר לי :"שטויות, אל תתעסקי עם זה"!
אחרי כמה רגעים הופיע אדם-נראה מהצד החשוך של החברה.
נכנס לים, שלף את ה"ג'ריקן" והתנדף.
זה שהציבור שלנו תמים ולא מודע לסכנות, לא פוטר אותו ממצוות "ונשמרתם".
הים גדול, רחב פתוח...
וד"ל.
יש גם שובר גלים באשדודחוף פארק הפירטים אשדוד
שקט מאוד יחסית בלילות
הייתי שם פעמיים בחיי בשעות הערב,צרלס קלור
כיף לשבת על הסלעים בלי חול ויש פרטיות
אנחנו זוג.....נכון ... מלא מלא...
הייתה שם משפחה גדולה , אולי זה אתם.
נכוןן, הרבה ערבים, במיוחד אם מתקדמים לכיוון יפו...הייתי שם פעמיים בחיי בשעות הערב,
לא חוזרת לשם בלנ"ד.
איזה יצורים מפחידים יש באזור....
שום רוגע לא הצלחתי לתפוס שם
זהו, חשבתי מה הם עושים בהרצליה, גם לשם הגיעו...אנחנו זוג.....
וגם אני ראיתי את המשפחה הגדולה.....
אבל בעיקר היה מלא בבני דודים.. לרגל חגם
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים