איפה יש סט לעריסה בירושלים??

• הוסף לסימניות
משהו יפה במיוחד....!!
תודה :)

• הוסף לסימניות
בחסדי שמואל יש של סוויסרה. אני מקווה שעדיין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושר;888942:
בחסדי שמואל יש של סוויסרה. אני מקווה שעדיין.
לא ראיתי שם משהו מספיק יפה..תודה

• הוסף לסימניות
אולי בנסיכונת דברי חיים 25

• הוסף לסימניות
בשילב

• הוסף לסימניות
במוצצים

• הוסף לסימניות
יש כמה חנויות באזור קרית בעלז (רב שפע, רחוב פתח תקווה) שמוכרות מצעים יוקרתיים לתינוקות

• הוסף לסימניות
ברהיטי אור בשטראוס, בזמנו היו לו בכמה רמות. היו של דיסני למשל מאוד מאוד יפים ועוד כל מיני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rosmarin;889406:
יש כמה חנויות באזור קרית בעלז (רב שפע, רחוב פתח תקווה) שמוכרות מצעים יוקרתיים לתינוקות

חנויות או מכירות??
את יודעת לתת לי כתובות או טלפונים???

• הוסף לסימניות
תשאלי מי שגרה באזור, יש חנויות וגם מכירות.
אמורים לפרסם במקומונים של ירושלים.
חנות אחת שאני מכירה -ליטל פרינסס- פתח תקווה 16. תתקשרי קודם כי אני לא בטוחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rosmarin;890124:
תשאלי מי שגרה באזור, יש חנויות וגם מכירות.
אמורים לפרסם במקומונים של ירושלים.
חנות אחת שאני מכירה -ליטל פרינסס- פתח תקווה 16. תתקשרי קודם כי אני לא בטוחה

ליטל פרינסס כבר לא בפתח תקווה
עברה לקניון רב-שפע

• הוסף לסימניות
יש לבייבי נטו בכנפי נשרים
דברים מהממים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה