עזרה איפה יש עמדות מחשבים חוץ מירושלים

• הוסף לסימניות
אני ישמח לקבל לכל מי שיודע על עמדות מחשבים חוץ מהעיר ירושלים
אם כתובת ואם אפשר גם פרטיי קשר אני מאוד ישמח
תודה רבה לכל המסייעים
שבת מבורכת

• הוסף לסימניות
הכוונה לעמדות מחשבים חסומים למי שאין בבית?
אז לכאורה בכל ריכוז חרדי יש כמה וכמה כאלו.

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר באשדוד?
פורסם לאחרונה איזו מודעה על דבר כזה עם כמה סניפים אך לא הספקתי לקחת פרטים והמודעה הוסרה
אם מישהו יודע במה מדובר או מכיר משהו בבקשה להגיב

• הוסף לסימניות
בבני ברק יש את הסניפים של מהדרינט ממש מומלץ 0556781300
המון סניפים

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר באשדוד?
פורסם לאחרונה איזו מודעה על דבר כזה עם כמה סניפים אך לא הספקתי לקחת פרטים והמודעה הוסרה
אם מישהו יודע במה מדובר או מכיר משהו בבקשה להגיב
יש לנשים ברחוב התנאים 2 מול פורצלן
ועוד אחד בז' החדשה
יש את המודעה בעלוני הפרסום המקומיים

• הוסף לסימניות
יודעת שיש בשכונת גני טל בבני ברק, אין לי טלפון ופרטים נוספים

• הוסף לסימניות
התנאים 2 יש גם חדר לגברים
מעולה,
ממש תודה על העזרה
האם ידוע לך גם היכן יש ברובע ג'? זכור לי שראיתי משהו יכול להיות שזה היה חטיבת הנגב אך אינני זוכר את הכתובת המדויקת

• הוסף לסימניות
מעולה,
ממש תודה על העזרה
האם ידוע לך גם היכן יש ברובע ג'? זכור לי שראיתי משהו יכול להיות שזה היה חטיבת הנגב אך אינני זוכר את הכתובת המדויקת
לא יודעת
אם יצא לי לבדוק בעלונים אני יכתוב פה בעז"ה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה