איפה יש שדה יפה פראי וטבעי באזור בי"ש?

• הוסף לסימניות
אם מישו יודע על מקום כזה בתקופה האחרונה לצילומי ילדים (חלאקה) אשמח לשמוע.
תודה רבה למגיבים:)

• הוסף לסימניות
ליד הצומת, עוצרים את הרכב, ופשוט הולכים ברגל, עד שמגיעים.;)
כן פשוט לפתוח את העינים ולא להסתמך על המלצות שונות ומשונות, המקומות האלה משתנים תוך יום..

• הוסף לסימניות
אין לי רכב כך שאני צריכה מונית ואני לא יכולה להגיד לו תיסע ונמצא כבר משו:eek:

• הוסף לסימניות
אם את יודעת איפה זה "רטורנו" אז בכל הסביבה שם הכל פראי יפהפה

• הוסף לסימניות
בעמק המעיינות יש הרבה מקומות יפים וזה ממש לא רחוק מבית שאן.....

• הוסף לסימניות
בי"ש = בית שמש?

• הוסף לסימניות
בית שמש. בית שאן. בית ישראל. בית שערים. בית שקמה . רק תבחר.

• הוסף לסימניות
:)

כל הארץ פורחת!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי052;1567154:

יכולה לפרט?

נכתב ע"י הגלים;1567159:
בעמק המעיינות יש הרבה מקומות יפים וזה ממש לא רחוק מבית שאן.....

נכתב ע"י trew;1567260:
בי"ש = בית שמש?

נכתב ע"י הגלים;1567269:
בית שמש. בית שאן. בית ישראל. בית שערים. בית שקמה . רק תבחר.

הכוונה היתה בית שמש
אבל נתת לי רעיונות:)

• הוסף לסימניות
אם את לוקחת מונית עם נהג מבית שמש.
תאמרי לו שאת צלמת ורוצה לצלם בשדות ליד רטורנו.

אני בטוחה שזה מספיק.

כשתתקרבו לאזור פשוט תראי איפה את רוצה לעצור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה