איפה כדאי ללמוד צילום בי-ם: אומן או לומדה?

• הוסף לסימניות
תנו המלצות מנסיונכם!
תודה

• הוסף לסימניות
יש את "המרכז הירושלמי לצילום" של דבורה ברנע - מומלץ בחום!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rainbow;1150365:
יש את "המרכז הירושלמי לצילום" של דבורה ברנע - מומלץ בחום!!!

איפה זה? ואיך מגיעים אליה?
ניסית בעצמך?

• הוסף לסימניות
לי אישית מוכרות כמה עבודות של תלמידות אמן, הרמה נראית טובה מאוד.

• הוסף לסימניות
הרמה של אומן - מעולה, לא רק טובה.
אין לי מושג מה קורה בלומדה.

• הוסף לסימניות
שמעתי שאומרים על לומדה שזה יותר מעשי ואומן יותר אומנותי ותאורתי, לא כך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י NBR;1150447:
שמעתי שאומרים על לומדה שזה יותר מעשי ואומן יותר אומנותי ותאורתי, לא כך?
אמן זה בי"ס לאמנות אז יש גם את הצד האומנותי אבל ברור שזה גם מעשי.

• הוסף לסימניות
הניק "דבורי צלמת" למדה באומן, אולי תשאלי אותה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שעת סיפור;1150473:
הניק "דבורי צלמת" למדה באומן, אולי תשאלי אותה.
ןעוד הרבה צלמות כאן. ריקי קנטרוביץ, למשל.

• הוסף לסימניות
אומן!

• הוסף לסימניות
כמדומני שגם sarigold5....

• הוסף לסימניות
ברור שאומן,

כל השאר לא מתקרבים לרמה,

(אני מכירה מקרוב את לומדה והמרכז, את אומן לא, אבל לפי התוצאות של התלמידות שם, ואורך הקורס ברור שהוא בליגה אחרת)

• הוסף לסימניות
עם את מעוניינת ללמוד צילומי סטודיו (לא אומנותי כמו אומן אלה פרקטי) אני בקרוב מתחילה ללמד.
מוזמנת ליצור איתי קשר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה