תודה רבה ! נכנסתי לקישור של הגרסה החינמית, והתברר שהיא כבר לא חינמית.אמנם יש לו גם גרסה חינמית בנייטקפה שזמינה גם ללא תשלום, אבל סביר להניח שבשימוש עבור עבודות מקצועיות תגמרו את הקרידיטים מהר...
עוד אתר של AIמחילה על הבורות
אבל מה זה דיזיינר
הגרסה בקישור של נייט קפה שנתנו כאן היא כן חינמיתתודה רבה ! נכנסתי לקישור של הגרסה החינמית, והתברר שהיא כבר לא חינמית.
בכל אופן עזרת לי תודה
היום נוספו שלושה מודלים חדשים בלאונרדויש לך שם מודלים מתקדמים יותר מלאונרדו פניקס.
למה ? היא די מתקדמתהגרסה בקישור של נייט קפה שנתנו כאן היא כן חינמית
אני פחות אהבתי אותה
עדייןהיום נוספו שלושה מודלים חדשים בלאונרדו
אולי בגלל שהיא כ"כ מתקדמת...למה ? היא די מתקדמת
טעות בידיך!אולי בגלל שהיא כ"כ מתקדמת...
הלאונרדו והפרמה הרבה יותר נוחות לתיפעול וכן הן יוצרות לי כל פעם 3-4 תמונות מבקשה אחת ואז יש יותר סיכוי שאחד מהם יקלע לטעמי ואילו בנייט קפה זה יוצר כל פעם תמונה אחת וזה מוגבל ל5 תמונות ביום
בלאונרדו יש לי 150 נקודות ביום ועל כל תמונה יורד לי 5 נקודותטעות בידיך!
גם בנייט קפה יש אפשרות ליצור כמה תמונות בבת אחת
וזה בכלל לא מוגבל לחמש תמונות ביום. זה הולך לפי קרדיטים ככל שתצברי יותר קרדיטים כך תוכלי ליצור יותר. כל יום מקבלים חמש קרדיטים בשלוש בבוקר.
וגם לאונארדו פניקס בחינמי לוקח 6 קרדיטים לתמונה. ואילו בנייט קפה רוב המודלים עולים בין 1-2 או אפילו חצי.
בנייט קפה רק מה שאת לוחצת על פריסום מתפרסם וזה לא מתפרסם לבד.ועוד משהו בנייט קפה ובלאונרדו כל מה שאת יוצרת מפורסם לכולם
לא מכירה את פרמה,בלאונרדו יש לי 150 נקודות ביום ועל כל תמונה יורד לי 5 נקודות
בפרמה כל תמונה היא 0.1 ואני יכולה לפרסם עד 10תמונות ביום ואני מקבלת על כל תמונה 1 כלומר שאני יכולה ליצור עד 100 תמונות ביום
ד א עכשיו ניסיתי לחפור קצת בנייט קפה ויש לי 25 נקודות (קרדיטים ) מפעם איך אני ממשת אותם ?
אחרי שחפרתי ואחפור עוד אולי בסוף אעבור להשתמש בזה יותר...
ועוד משהו בנייט קפה ובלאונרדו כל מה שאת יוצרת מפורסם לכולם
ובפרמה רק מה שאת מפרסמת מתפרסם והשאר אישי
מחילה על הבורות
אבל מה זה דיזיינר
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים