כללי איפה כדאי לפרסם בירושלים ומה מספר הטלפון

• הוסף לסימניות
לא יודעת טלפונים- ת'כלס ולעניין.

• הוסף לסימניות
מה לפרסם???
אין דומה פרסום רשת מזון לפרסום מכירה בייתית...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mis;380389:
לא יודעת טלפונים- ת'כלס ולעניין.
אוך! אני שונאת את העיתונים האלה!
מרוב מודעות לא רואים שם כלוווםםם!!
והדבר היחיד שיש שם זה מודעות!

אז אני בתור גרפיקאית, מסתכלת על המודעות כחלק מהעבודה. אבל אתם באמת חושבים שהלקוח התמים שמקבל לבית שלו חוברת של 50-60 עמודים מלאי פרסומות, יעבור אחת אחת ויסתכל?!
מילא, זה היה בתוך עיתון עם עוד כתבות ומדורים, שבין כתבה לכתבה משחילים פרסומת או שתיים..
אבל ככה-זה נראה לי לא יעיל..
לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גאולונת;380398:
אוך! אני שונאת את העיתונים האלה!
מרוב מודעות לא רואים שם כלוווםםם!!
והדבר היחיד שיש שם זה מודעות!

אז אני בתור גרפיקאית, מסתכלת על המודעות כחלק מהעבודה. אבל אתם באמת חושבים שהלקוח התמים שמקבל לבית שלו חוברת של 50-60 עמודים מלאי פרסומות, יעבור אחת אחת ויסתכל?!
מילא, זה היה בתוך עיתון עם עוד כתבות ומדורים, שבין כתבה לכתבה משחילים פרסומת או שתיים..
אבל ככה-זה נראה לי לא יעיל..
לא?

לגמרי לא!! שלקוח מחפש משהו (או סתם ברגע של שיעמום, לפני שזורקים את העיתון... :))
זה העיתונים שהוא מחפש. (בעיקר מכירות של בגדים וקשקושים)
העיתונים האלו שימשו אותי הרבה פעמים.
קצת מעצבן ה"מלא מלא" מודעות אבל זה שימושי בהחלט.

• הוסף לסימניות
אני צריך לפרסם

אני רצה לפרסם מודעה של מתווך דירות, השאלה שעדיין נותרה פתוחה? מה מספר הטלפון של לפחות אחד מהעיתונים הללו?

• הוסף לסימניות
לענין 5802222

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mis;380420:
לגמרי לא!! שלקוח מחפש משהו (או סתם ברגע של שיעמום, לפני שזורקים את העיתון... :))
זה העיתונים שהוא מחפש. (בעיקר מכירות של בגדים וקשקושים)
העיתונים האלו שימשו אותי הרבה פעמים.
קצת מעצבן ה"מלא מלא" מודעות אבל זה שימושי בהחלט.
ברגעי שיעמום קשיםם במיוחד..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה