מידע שימושי איפה כדאי לקנות גביע כסף לחתן?

• הוסף לסימניות
שוב לדעת שיש סוגים שונים של איכות בכסף.
ההבדל צועק כשאני מבריקה את הגביע (שנתתי לבעלי) ואת הפמוטות (שקיבלתי ונקנו במקום אחר). שניהם אותה דוגמא, כך שיש מה להשוות, מבחינת עבודה. בכל זאת, הגביע מתנקה בקלות ומבריק. על הפמוטות עדיף לא לדבר :(

• הוסף לסימניות
שוב לדעת שיש סוגים שונים של איכות בכסף.
ההבדל צועק כשאני מבריקה את הגביע (שנתתי לבעלי) ואת הפמוטות (שקיבלתי ונקנו במקום אחר). שניהם אותה דוגמא, כך שיש מה להשוות, מבחינת עבודה. בכל זאת, הגביע מתנקה בקלות ומבריק. על הפמוטות עדיף לא לדבר :(
זה כבר קשור לחברה שמייצרת את המוצר ולא לחנות שמוכרת אותה
בכל מקרה אני עובדת בתחום ואני רואה הבדלים מאוד משמעותיים בין החברות....

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
זה היה דחוף לי לערב
קנינו הצורפים

תודה!!!
ו @צירקי
תודה על הברכה!!!

• הוסף לסימניות
זה כבר קשור לחברה שמייצרת את המוצר ולא לחנות שמוכרת אותה
בכל מקרה אני עובדת בתחום ואני רואה הבדלים מאוד משמעותיים בין החברות....
כן, השאלה עם מי החנות מתעסקת. לא חכמה לקנות זולל, כשבעלת החנות מביאה סחורה מספק שהאיכות היא זבל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה