איפה כדאי לקנות כונן חיצוני לגיבוי וכונן פנימי להגדלת זכרון?

• הוסף לסימניות
ועל מה אתם ממליצים?
איזו חברה? עם חיבור לחשמל או בלי?
אני צריכה לגבות המוןןןןן קבצים של גרפיקה, תמונות, סרטונים וכו'...
איפה אפשר למצוא הכי בזול? (אני ממודיעין עילית).
אני זקוקה גם להגדלת הזכרון כי שני הכוננים במחשב שלי מלאים---
על מה אם ממליצים? ומה המחירים?
תודה מראש לכולם

• הוסף לסימניות
אני חושבת לקנות כונן חיצוני של 2 טרה ופנימי של 1 טרה
(או שיש רעיון אחר להקל על העומס במחשב?)
איפה אפשר למצוא הכי הכי בזול? יש כאן מישהו שמוכר?

• הוסף לסימניות
טכנאי תותח
0533110844

• הוסף לסימניות
לא צריך להיות טכנאי תותח בשביל לקנות אצל מאן דהו דיסק קשיח

הכי חשוב לא לקנות בשום אופן דיסק קשיח של סיגייט למרות שהוא נמכר בהכי זול.
לא לחינם הוא הכי זול כי הוא הכי דפוק, בדיסק "3.5 תקבלו מן הסתם דיסק מהסידרה הידועה לשמצה DM שתתחרטו על היום שקניתם את זה, בסדרה של "2.5 הם גם הכי גרועים שקיימים בשוק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Datarecover;2512355:
לא צריך להיות טכנאי תותח בשביל לקנות אצל מאן דהו דיסק קשיח

הכי חשוב לא לקנות בשום אופן דיסק קשיח של סיגייט למרות שהוא נמכר בהכי זול.
לא לחינם הוא הכי זול כי הוא הכי דפוק, בדיסק "3.5 תקבלו מן הסתם דיסק מהסידרה הידועה לשמצה DM שתתחרטו על היום שקניתם את זה, בסדרה של "2.5 הם גם הכי גרועים שקיימים בשוק.

מה זה אומר דפוק?

• הוסף לסימניות
כדאי לקנות באייבורי?
דיס המלצות באישי בבקשה.

• הוסף לסימניות
קניתי ברפאלי לפני שבוע כונן חיצוני 2T של חברת טרנסקנד מוגן נפילות שילמתי 490 שח עם 3 שנים אחריות,זה נראה משהו טוב באמת.
יש לי כונן 1T של חברת ורבטים אני לא זוכרת כמה זמן והוא מצוין עד עכשיו
הסיגייט באמת לא שווה והיה לי את זה.

• הוסף לסימניות
יש המלצה לחנות אמינה וזולה במודיעין עילית?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;2512406:
קניתי ברפאלי לפני שבוע כונן חיצוני 2T של חברת טרנסקנד מוגן נפילות שילמתי 490 שח עם 3 שנים אחריות,זה נראה משהו טוב באמת.
יש לי כונן 1T של חברת ורבטים אני לא זוכרת כמה זמן והוא מצוין עד עכשיו
הסיגייט באמת לא שווה והיה לי את זה.
Transcend היא לא חברה יצרנית של דיסקים קשיחים כלל
לא אתפלא שיש בפנים דיסק קשיח של... סיגייט
לאמיתו של דבר אני כמעט בטוח שיש בפנים דיסק קשיח של סיגייט :(

• הוסף לסימניות
איזו חברה כן מומלצת? wd? יש עוד?
מה טווח המחירים ל-2 טרה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מ גולד;2512642:
איזו חברה כן מומלצת? wd? יש עוד?
היטאצ'י, טושיבה
אגב הדיסקים של "3.5 של Toshiba זה למעשה Hitachi, והדיסקים החדשים של Hitachi זה למעשה WD

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Datarecover;2512703:
היטאצ'י, טושיבה
אגב הדיסקים של "3.5 של Toshiba זה למעשה Hitachi, והדיסקים החדשים של Hitachi זה למעשה WD

אתה יודע מה המחירים בערך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה