כללי איפה להדפיס?

• הוסף לסימניות
אני צריכה להדפיס דף שגודלו: 54/32 ס"מ.
הדפסה דיגיטלית.
דך עבה (לא יודעת בדיוק כמה עבה אבל עדיף יותר מ-300 גר')
(מס' עותקים קטן מאד)

ובנוסף עוד כמה עבודות קטנות.

איפה אני מדפיסה?
אזור ירושלים.

תודה למשיבים חרף השעה. העיניין דחוף.

• הוסף לסימניות
הגודל שציינת בעייתי מאוד להדפסה בכמויות קטנות.

• הוסף לסימניות
אני יודעת. בגלל זה שאלתי אם יש מקום שבכל זאת יעשה את זה.

• הוסף לסימניות
את יכולה לנסות בחנויות של שלטים - להן יש מדפסות רחבות (פלוטר). למשל: תמונה ושלט, בר אילן. אבסולוט קופי רח' בארי. ויש עוד הרבה.

• הוסף לסימניות
ונראה לך שהם ידפיסו כמות קטנה?

• הוסף לסימניות
בהחלט, אני עשיתי כמה פעמים הדפסות בודדות. את יוכלה להתקשר לפני. אם את רוצה את הטלפונים של הנ"ל - יש לי.

• הוסף לסימניות
אני הדפסתי אצל 'תמונה ושלט' ביום חמישי האחרון, עותק בודד. אין להם בעיה, רק צריך לשלם..., אגב את הפרטים שלהם יש בתת פורום 'ספר טלפונים'

• הוסף לסימניות
אני הדפסתי ממזמן אצל DMO ברחוב בצלאל- בן יהודה מול גרפוס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה