כללי איפה לומדים ציור?

• הוסף לסימניות
אני שואלת בשביל בחורה מוכשרת בת 17 שרוצה ללמוד ציור ברמה גבוהה מאד גם על המחשב, כדי שתוכל לעבוד בתחום, באזור ירושלים, ביתר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טונר;724740:
אני שואלת בשביל בחורה מוכשרת בת 17 שרוצה ללמוד ציור ברמה גבוהה מאד גם על המחשב, כדי שתוכל לעבוד בתחום, באזור ירושלים, ביתר.

קודם כל לומדים ציור ידני ברמה גבוהה מאד,
בירושלים אני מכירה את ריקי יעקובוביץ.

• הוסף לסימניות
ואיפה לומדים על המחשב?

• הוסף לסימניות
לאומן יש תכניות מצוינות, לגדי פולק בקרית ספר ויכול להיות שברכה סורוצקין עדיו מלמדת, עם כן, מומלץ מאד!

• הוסף לסימניות
מישהי/ו יודע/ת את הטלפון של מורה לציור בשם דוידוביץ בירושלים?
והאם יש למישו נסיון איתה?

• הוסף לסימניות
הטלפון של דוידוביץ: 0527665542
מאד ממליצה, מנסיון אישי, אבל למי שרוצה להשקיע באמת.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אמונה ש"ץ, תלמידה של גדי פולק, אם תרצי אשיג לך את הפרטים שלה. (חברה שלי לומדת אצלה)

• הוסף לסימניות
אני למדתי אצל ציפורה נוסבוים, היא למדה אצל אמונה ש"ץ לפי השיטה של גדי פולק, ועכשיו במכללת אמונה. היא מלמדת בבית וגן, "ציור אקדמאי" - לפי השיטה של גדי פולק, זמן הלימוד - בערך 3 שנים. מומלץ בחום! טל: 02-6430128.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה