דרוש מידע איפה ללדת בפסח, שערי צדק או הר הצופים??

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע ממבינות איפה יותר נעים להיות בחג (למקרה שנצטרך...)
וגם מכאלה שהיו לאחרונה בבתי חולים האלו, מה אומרות? איך היה שם?

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע ממבינות איפה יותר נעים להיות בחג (למקרה שנצטרך...)
וגם מכאלה שהיו לאחרונה בבתי חולים האלו, מה אומרות? איך היה שם?
השאלה מה את מגדירה "נעים".
מה חשוב לך שיהיה יותר נעים? חוויית הלידה (ואולי גם יותר בטיחותי, עם סיכוי נמוך יותר לניתוחים) או חוויית השהות.

• הוסף לסימניות
אנחנו היינו בהר הצופים בפסח
היה רגוע ושקט זה הכי חשוב!

• הוסף לסימניות
השאלה מה את מגדירה "נעים".
מה חשוב לך שיהיה יותר נעים? חוויית הלידה (ואולי גם יותר בטיחותי, עם סיכוי נמוך יותר לניתוחים) או חוויית השהות.
חווית הלידה
המחלקה(ביות)
האוכל (כשרות)
כל מה שכלול בעצם בלידה

• הוסף לסימניות
חווית הלידה
המחלקה(ביות)
האוכל (כשרות)
כל מה שכלול בעצם בלידה
חווית הלידה זה עניין משתנה
כשרות בשע"צ מצוינת
והאוירה גם.
מחלקה מקצועית מאוד.

אישית הייתי הולך לשע"צ
אבל בהדסה מאוד השתפרו בענייני הדת
לפרטים נוספים בהדסה
קו מידע וההלכה בהדסה לבני המשפחות והמבקרים: 02-6777699

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הייתי לפני כמה שנים בפסח בשערי צדק
המחלקה היתה חלומית! האוירה האוכל והכל, ממש בית מלון באוירה חרדית
והיה שם ריקקק, מחלקה אחת הם סגרו, הייתי לבד בחדר כמה ימים!

• הוסף לסימניות
הייתי לפני 4 דנים בהר הצופים בפסח..היה כשר לחלוטין ...
רק מלחשוב על הבית חולים הזה בא לי שוב ושוב ללדת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה