דרוש מידע איפה לעשות אבחון פסיכודידקטי בירושלים (דרך כללית)

• הוסף לסימניות
שלום!
אשמח מאוד לעזרתכם.
אבחון פסיכודידקטי לילד בן 6 עם לקות למידה+קשב וריכוז.
דרך המושלם של כללית, קיבלתי מהם את הרשימה הזו.
השאלה לאן כדאי לפנות, אם יש מקום ספציפי שטוב מהשאר/מאבחן מסויים שעובד באחד ממכונים אלו.
מרכז גלאי
שלהבת רכסים (ברמת שלמה)
הדרך להצלחה
מכון שדמה
רוית פדר
אפק

אשמח מאוד לכל בדל של מידע!

• הוסף לסימניות
מה עשית בסוף? ביררת?
אשמח מאוד למידע
זה מאוד דחוף לי
תודה!

• הוסף לסימניות
מה עשית בסוף? ביררת?
אשמח מאוד למידע
זה מאוד דחוף לי
תודה!

הלכתי לאבחון פרטי אצל פיגי סורוצקין, לא דרך הקופה.
מבחינת המכונים שעובדים עם כללית, ביררתי אצל יועצות טובות והבנתי שזה לא משנה לאן ללכת. אם את צריכה את האבחון גם בשביל וועדות השמה אז עדיף ללכת דרך 'אפק'.
אם את צריכה עזרה, תוכלי לפנות אלי בפרטי ואשתדל לעזור עם המידע שצברתי.

• הוסף לסימניות
מבחינת המכונים שעובדים עם כללית, ביררתי אצל יועצות טובות והבנתי שזה לא משנה לאן ללכת. אם את צריכה את האבחון גם בשביל וועדות השמה אז עדיף ללכת דרך 'אפק'.
אני ממש מבררת עכשיו מאד. גם בכללית.
יש מצב שתפני אלי למייל? המייל שלי - PROG.BINGO בג'ימייל
זה מאד מאד יעזור לי.
תודה!

• הוסף לסימניות
אני גם כן צריכה אבחון פסיכו דידקטטי אשמח לקבל בפרטי או כאן מיד מועיל.

• הוסף לסימניות
מכון גלאי- אבחון פסיכודידקטי מקצועי ביותר. ממליצה

• הוסף לסימניות
אפק. כוונתכם לזה?
מרכז טיפולי רב תחומי
1705447889445.png

יש לכם ניסיון איתם?

• הוסף לסימניות
מקפיצה....
לאחר אספת הורים השבוע המורה (בת בכיתה ג') ממליצה על אבחון פסיכודידקטי.
משהו יכול לכוון אותי מה השלבים,
איך נגשים לאבחון? צריך הפניה?
דרך מי עושים/איפה עושים את האבחון? אני מאזור המרכז.

אשמח לעזרתכם.

• הוסף לסימניות
מקפיצה....
לאחר אספת הורים השבוע המורה (בת בכיתה ג') ממליצה על אבחון פסיכודידקטי.
משהו יכול לכוון אותי מה השלבים,
איך נגשים לאבחון? צריך הפניה?
דרך מי עושים/איפה עושים את האבחון? אני מאזור המרכז.

אשמח לעזרתכם.
כדאי שצוות בית הספר הם שיתנו את ההפניה ועל מה להשים את הדגש באבחון. האבחון מחולק לשנים.
אפשר לעיין בגוגל
אם אני זוכר טוב דרך הקופה בד"כ התורים ארוכים, ואפשר לנסות דרך אבחון פרטי. אגב העלות שלו באיזור ה-1000 שח

אבחון פסיכודידקטי(הליך)​

אבחון פסיכודידקטי משלב אבחון פסיכולוגי עם אבחון דידקטי במטרה לקבל תמונה רחבה יותר של הקשיים

אבחון זה נחוץ לקבלת התאמות במבחנים לתלמידי בית הספר וסיוע לימודי במסגרת מתי"א
תוכן עניינים

תקציר​

אבחון פסיכודידקטי הוא אבחון פסיכולוגי שנערך במשולב עם אבחון דידקטי. האבחון המשולב נערך במטרה לקבל תמונה מורחבת ולערוך אבחנה מבדלת בין קשיי למידה ולקות למידה ובין קשיים רגשיים.
  • האבחון הפסיכולוגי כולל הערכת מנת משכל והערכה כללית של התחום הרגשי.
  • אבחון זה חיוני לקבלת התאמות במבחנים לתלמידי בית הספר (כגון הארכת זמן במבחן ואפשרות להיבחן בע"פ) עפ"י דרישות משרד החינוך וכן לקבלת סיוע לימודי במסגרת מתי"א.

אוכלוסיית יעד ותנאים מקדימים​

• תלמידים בני כל הגילאים

כיצד מבוצע האבחון​

• כדי לבצע את האבחון, מומלץ לפנות למכון מוכר שבו אנשי מקצוע בעלי תעודות M.A בליקויי למידה.
  • חשוב שהמאבחן יהיה מוכר ע"י משרד החינוך.
  • האבחון נערך על-ידי פסיכולוג מנוסה, בדרך כלל פסיכולוג חינוכי.
  • ישנם מכונים בהם הפסיכולוג עובד יחד עם מאבחן דידקטי בביצוע אבחון זה.
  • האבחון מתקיים במסגרת של מפגש אחד עד שלושה מפגשים, תלוי ביכולת הקשב והריכוז של המאובחן ובהיקף האבחון הנדרש.

סיוע במימון האבחונים​

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה