עשיתי אצל נגר - טעות ראשונה, חברת מטבחים מייצרת מטבחים כמו מים, נגר לא!תוכלי לשתף איפה עשית שנדע לא לעשות?
@יאלילי תוכלי לשלוח לי הודעה פרטית?עשיתי אצל נגר - טעות ראשונה, חברת מטבחים מייצרת מטבחים כמו מים, נגר לא!
נגר שכנראה זה היה אחד המטבחים הראשונים שלו - טעות שניה, יש מגירות שצריך לדחוף בכוח שיסגרו, יש מגירות שקשה להן לנסוע, דיוק ההתקנה על הפנים, ברגים מגולים שמכוסים במדבקות לבנות!
וזה המטבח השני שאני עושה בחיי, הקודם היה אצל חברה ידועה, והייתי מרוצה עד הגג!
וזה עוד רק תחילת הרשימה...
הוא גם בנה לי ריהוט לחדר עבודה וחדרים רטובים, והוא פשוט לא ידע להתקין את הארונות! נשמע לכם הזוי? גם לי! ואז הוא התחיל להאשים את הקירות... כן. אתם קוראים נכון.. את הקירות. שהם עשויים מחומרים לא איכותיים, ולכןצלטענתו הארון לא נתפס טוב על הקיר. ובניסי ניסים!! הערבי עוד היה בדירה, והוא צחק עליו בפרצוף, ואמר לו שהוא לא משתמש עם הדיבלים (ועוד כמה מרכיבים) הנכונים, לך תקנה xwz ותראה שהקיר לא אשם. והוא כמו טאטאלה הלך וקנה חומרים חדשים, והופ, הארון עומד על הקיר כמו שצריך..
הבעיה שהוא נפגש עם הערבי רק בהתקנה האחרונה, ומאז ועד לפני כמה חודשים הארונות באמבטיה היו רופפים! עד שהבאתי אינסטלטור בשביל כמה דברים בבית, (סיפור ארוך, אבל בנפרד), והוא "על הדרך" עשה לי טובה והתקין לי את הארונות אמבטיה מחדש.
ואת ההמלצה הרותחת (!!!!) עליו קיבלתי מאחת ממעצבות העל של הפורום. וזו פשוט בושה וחרפה, וזו הטעות שלישית, והכי איומה!
והמטבח שלי עלה מעל 80k בלי השיש,
סה''כ 100k שאני בוכה עליו יום יום!
אני לא חושבת שלעשות אצל נגר זו הטעות.עשיתי אצל נגר - טעות ראשונה, חברת מטבחים מייצרת מטבחים כמו מים, נגר לא!
זה ממש מקומםואת ההמלצה הרותחת (!!!!) עליו קיבלתי מאחת ממעצבות העל של הפורום. וזו פשוט בושה וחרפה, וזו הטעות שלישית, והכי איומה!
שמעתי על שאול כהן מנתיבות המלצות ממש טובותיש לנו תוכנית מוכנה של מעצבת
למי יש נגר טוב שעושה עבודה טובה ואמינה ושירות וכמובן לא יקר
אשמח מאוד להמלצות רק מניסיון
אפשר פרטים שלו?אם את לא צריכה עיצוב מיוחד אלא משהו בסיסי
אנחנו עשינו אצל יהודה סמרה מטבחים -
עשינו מטבח פשוט אבל יפה ומטופח (3 מטר למעלה למטה טריקה שקטה סנדוויץ- שיש אבן קיסר )
עלה לנו לפני כ4 שנים 5.5 אלף כולל ההתקנה וההובלה והכל-
עד היום זה נראה כמו חדש
אשמח לטלפון של הנגר.נגר מקצועי, אדיב, דתי, נסיון של שנים
מחירים יחסית זולים לשוק
תשלחי לי הודעה בפרטי, ארשום לך מספר שלו
הרהיט? מומלץ מאד מאד מאדמשהי מכירה את יחזקאל מפתח תקווה? (אני לא זוכרת איך הוא קורא לעצמו)
המלצות עליו?
אין קשר ביניהם הביטון שדיברתי עליו גר באשקלוןאני לא מכיר את הביטון הנל, אבל חבר שלי הזמין אצל נגר אחר בבית שמש בשם ביטון, (ייתכן מאוד שהם כלל לא קשורים) ותכלס הוא התחייב לזמן מסויים ולא עמד בזה, אבל זה כלום יום לפני ההתקנה הוא התקשר והזהיר או שמעבירים עד היום בערב את כל הכסף, או שאין כלום כמו אחרוני המאפיונרים
לפני שאתם מזמינים תוודאו שזה לא אותו איש
(הביטון שאני מדבר עליו גר בבית שמש - גם הוא (נראה) מאנ"ש והוא גם (נקרא) דתי)
חבר שלי ממש בכה למה הוא מתנהג אליו כמו אחרוני העבריינים, אבל זה היה מאוחר מדי
שוב אני רק אומר שצריכים לוודאות שזה לא אותו איש, כי אם זה לא אותו איש אני כלל לא רוצה להזיק לו ח"ו
מחכים לזה..סיפור ארוך, אבל בנפרד
כן הרהיטהרהיט? מומלץ מאד מאד מאד
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //