איפה לצלם?

• הוסף לסימניות
ביום שישי אנחנו עושים את החלאקה שלנו במירון (מוזמנים עם מצלמות!!!)
צלמות מירוניות-איפה כדאי לצלם, במקום שלא יהיה שמש חזקה מידי, כדי שלא יהיו צלליות
ולא תאורה קרה, דווקא בציון, אנחנו לא רוצים להתרחק (יום שישי קצר ועוד צריך לבשל לשבת...)?

• הוסף לסימניות
תבשלי בחמישי:)
אם תסעו מוקדם מוקדם עד 9 בבוקר גג יהיה לך שמש מהצד ותוכלי לצלם יפה בחוץ אם תאחרי את מירוץ השמש צלמי בפנים ובחוץ עם תוספת פלאש כמו כל צילום בחוץ.

• הוסף לסימניות
צירפתי לך תרשים ;)
שיהיה במזל טוב...!
תתרכזי בחלאקה,עזבי את הצילום בצד ביום הזה...
(ואם את בכ"ז מתעקשת:),אל תמקמי במקום חשוך,אלא קרוב למקור אור כלשהו (לא עם הפנים לשמש,אבל יכול להיות איזה קיר שיחזיר לך אור...ולא בתוך המנהרה הזו....) )

קבצים מצורפים

• 39482004.jpg
    KB 156 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;1130441:
תבשלי בחמישי:)
אם תסעו מוקדם מוקדם עד 9 בבוקר גג יהיה לך שמש מהצד ותוכלי לצלם יפה בחוץ אם תאחרי את מירוץ השמש צלמי בפנים ובחוץ עם תוספת פלאש כמו כל צילום בחוץ.

גם את המרק? ויש עוד אורחים (במגזרת השוויגער:eek:), יש לך מקום במקרר בשביל הדברים שלי?...

אנחנו נגיע רק ב-10...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1130446:
צירפתי לך תרשים ;)
שיהיה במזל טוב...!
תתרכזי בחלאקה,עזבי את הצילום בצד ביום הזה...
(ואם את בכ"ז מתעקשת:),אל תמקמי במקום חשוך,אלא קרוב למקור אור כלשהו (לא עם הפנים לשמש,אבל יכול להיות איזה קיר שיחזיר לך אור...ולא בתוך המנהרה הזו....) )

מה, בגברים???

כי אני חשבתי לקלאז' תמונה בדיוק מהעבר השני של הציון (לכאורה מקום ג"כ מוצל.)

• הוסף לסימניות
כל אזור הציון מוקף מקומות מדהימים, כל השביל שיורד לכיוון היער שמשמאל לכניסה הראשית למבנה, אחרי זה את יכולה לעלות לרחבות שיש מאורי הציון ולהעמיד אותו על איזה ספסל ויראו רק אותו ואת כל הנוף של ההרים מסביב, בכ"א כמו שאמרו תביאי פלאש קטן

• הוסף לסימניות
כל הכבוד לילד שלך

איך יש לו סבלנות...מלאך

הרבה מזל"ט

(אנחנו עוברות את כל השלבים ביחד ( גידול, גמילה, חלאקה :) )שלי בשישי שעבר נהיה בן שלוש

• הוסף לסימניות
תני לו סידור שיתפלל לכיוון הציון אל תתפסי אותו כל הזמן מקדימה כי השיער מאחורה תיכף נגזר.
מזל טוב!
הרבה נחת!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1130449:
גם את המרק? ויש עוד אורחים (במגזרת השוויגער:eek:), יש לך מקום במקרר בשביל הדברים שלי?...

אנחנו נגיע רק ב-10...
סיימי הכל הכל בחמישי, ואת המרק הכיני בסיר ירקות קלופים וכל מה שאת צריכה ותעמידי על האש כשתחזרי.
אבל חוצמיזה, שהכל יהיה מוכן, בית, כביסות, שולחן וכו' וכו'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;1130558:
תני לו סידור שיתפלל לכיוון הציון אל תתפסי אותו כל הזמן מקדימה כי השיער מאחורה תיכף נגזר.
מזל טוב!
הרבה נחת!

אני אסביר, התכנית שלי היתה לצלם אותו עם כל התלתלים דקה לפני הקוקו והתספורת, כשהוא מושיט יד ימין לצד בתנוחת אחיזה, ודקה אחרי הגילוח (אנחנו מגלחים שמה, אומרים שזה סגולה ליר"ש) עם הפאות המסולסלות כשמצולם ליד המקום שצולם קודם עם יד שמאל מושטת הצידה כשכף היד גלויה, ואז לחבר את התמונות בידיים.

ככה אהבתי. וזו התכנית, קשה מידי?
מה אומרים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1131321:
אני אסביר, התכנית שלי היתה לצלם אותו עם כל התלתלים דקה לפני הקוקו והתספורת, כשהוא מושיט יד ימין לצד בתנוחת אחיזה, ודקה אחרי הגילוח (אנחנו מגלחים שמה, אומרים שזה סגולה ליר"ש) עם הפאות המסולסלות כשמצולם ליד המקום שצולם קודם עם יד שמאל מושטת הצידה כשכף היד גלויה, ואז לחבר את התמונות בידיים.

ככה אהבתי. וזו התכנית, קשה מידי?
מה אומרים?

קשה?
תעדכני את החתן בחלומות והא יחליט אם זה קשה או לא...:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;1131428:
קשה?
תעדכני את החתן בחלומות והא יחליט אם זה קשה או לא...:)

לא התכוונתי אליו...
התכוונתי אלי, עם העריכה.

• הוסף לסימניות
לעריכה כזו כדאי לך למצא רקע כמה שיותר חלק
תצליחי ומצפים לתמונות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה