- הוסף לסימניות
כי זה אחרי אישפוז,מלווה עכשיו מקרה
אחרי 2 אשפוזים, האחרון של כמעט חודש
העלינו את המסמכים וכן זמנו לוועדה
בזמן אישפוז- הועדה היא ללא נוכחות
כי זה אחרי אישפוז,מלווה עכשיו מקרה
אחרי 2 אשפוזים, האחרון של כמעט חודש
העלינו את המסמכים וכן זמנו לוועדה
אכן, הקשת רחבהתודה. ב"ה לא מכירה מקרוב... יצא לי לפגוש ב-2 שראו עליהן בודאות... כנראה יש קשת רחבה מאד..
בחמש שנים שבין לבין הוא ב"ה הרגיש טוב בערך... וגם הספק להתחתן ולהוליד ילד ב"ה.קשה מאוד לענות על שאלות כאלו כאן בפורום בלי להכיר את הפרטים המסמכים והמקרה.
ננסה לענות ברמה כללית כמה שאפשר.
1. לגבי סיכומי הביקור, כתבתם שיש מלפני שש שנים, וכן כמה מסמכים מה שנה האחרונה, מה עם כל השנים שבאמצע, אין משם כלום, כאשר מביאים לביטוח לאומי מסמכים הנמשכים על פני שנים זה מעלה את רמת האמינות?
2. אם הוא רוכש תרופות באופן קבוע מומלץ מאוד לצרף דו"ח ניפוק תרופות מקופ"ח.
3. זה שהוא עובד בסכום כזה בגדול לא אמור להיות בעיה.
4. הוועדות ברמת זה כמה רופאים ולא כל הוועדות אותו רופא, ומטבע הדברים יש הבדלים (משמעותיים) בין הרופאים השונים.
5. לגבי השאלות הכלליות שלכם, ממליץ לכם לקרוא את המדריך המלא לקצבת נכות, המופיע בחתימה של ההודעה, וכן את המאמרים בנושא הערכות לועדה רפואית בעולם הידע של קל זכות.
אני גם התקשרתי וענו מענה כללי ומהירתודה לכל העונים!
יש למישהו מס' נייד של הרב גולדנטל מדגה"ת? כי אמש בהמלצתכם התקשרתי למוקד של דגה"ת, ענה לי נציג ששאל בחשדנות כמה שאלות כלליות ואז אמר לי להתקשר כמה ימים לפני הוועדה (הוועדה בעוד כחודש).
יתכן שמי שענה זה הרב גולדנטל בעצמו?... אינני יודע...
אם ההחמרה היא בעקבות תאונת דרכים, ויש לזה ביטוי במסמכים, עלולה להיות השפעה לתביעה בביטוח לאומי על התביעה מול חברת הביטוח בתאונת דרכים, ולהיפך.בחמש שנים שבין לבין הוא ב"ה הרגיש טוב בערך... וגם הספק להתחתן ולהוליד ילד ב"ה.
ההחמרה לפני שנה בעקבות תאונת דרכים
אכן אנו מנהלים תביעה במקביל לחברת ביטוח של האוטו, כי בנוסף הוא גם נפגע אורתופדית עם פריצת דיסק וכו' ועושה טיפולי פיזותרפיה.אם ההחמרה היא בעקבות תאונת דרכים, ויש לזה ביטוי במסמכים, עלולה להיות השפעה לתביעה בביטוח לאומי על התביעה מול חברת הביטוח בתאונת דרכים, ולהיפך.
האם אתם מנהלים תביעה במקביל מול החברת ביטוח בתאונת דרכים?
כי אם כן כדאי מאוד לבדוק עם העו"ד שם לפני שאתם מגיעים לביטוח לאומי.
(אם לא תבעתם את הביטוח, מדוע לא באמת?)
אגב, פריצת דיסק ב- L5 S1 (-פריצת דיסק שהיא יחסית מצוייה) ובנוסף 7 בלט דיסק בגב תחתון ובצוואר, אפשר להוציא מזה גם קצבה? או שאין עניין לערבב בשר וחלב... (-מתכוון לבעיה אורתופדית יחד עם נפשי...)אם ההחמרה היא בעקבות תאונת דרכים, ויש לזה ביטוי במסמכים, עלולה להיות השפעה לתביעה בביטוח לאומי על התביעה מול חברת הביטוח בתאונת דרכים, ולהיפך.
האם אתם מנהלים תביעה במקביל מול החברת ביטוח בתאונת דרכים?
כי אם כן כדאי מאוד לבדוק עם העו"ד שם לפני שאתם מגיעים לביטוח לאומי.
(אם לא תבעתם את הביטוח, מדוע לא באמת?)
תודה לכל העונים!
יש למישהו מס' נייד של הרב גולדנטל מדגה"ת? כי אמש בהמלצתכם התקשרתי למוקד של דגה"ת, ענה לי נציג ששאל בחשדנות כמה שאלות כלליות ואז אמר לי להתקשר כמה ימים לפני הוועדה (הוועדה בעוד כחודש).
יתכן שמי שענה זה הרב גולדנטל בעצמו?... אינני יוד
מנסיון כדאי לקבוע פגישה פרונטלית.תודה לכל העונים!
יתכן שמי שענה זה הרב גולדנטל בעצמו?... אינני יודע...
לערבב בשר וחלב - אסוראגב, פריצת דיסק ב- L5 S1 (-פריצת דיסק שהיא יחסית מצוייה) ובנוסף 7 בלט דיסק בגב תחתון ובצוואר, אפשר להוציא מזה גם קצבה? או שאין עניין לערבב בשר וחלב... (-מתכוון לבעיה אורתופדית יחד עם נפשי...)
האחוזים בביטוח לאומי עשוים גם להפריע לתביעת הביטוח, לאו דווקא להועילאכן אנו מנהלים תביעה במקביל לחברת ביטוח של האוטו, כי בנוסף הוא גם נפגע אורתופדית עם פריצת דיסק וכו' ועושה טיפולי פיזותרפיה.
וכמובן שקביעת אחוזי הנכות מביטוח לאומי יעזרו לנו בהחלט בע"ה לתביעת הביטוח.
והעו"ד שלנו של התביעה לביטוח אומר שהוא לא מתעסק בתביעות לביטוח לאומי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים