התייעצות איפה לקנות חדר שינה? המלצות+תמונות

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות חדר שינה חדש, מיטה יהודית מרופדת עם ארגזי מצעים גדולים+ קומודה ומראה, ללא ארון.
האם קניתם לאחרונה?
אשמח להמלצות והכי חשוב- לתמונות.
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
איך המחירים בחנות שולחן מלכים בבני ברק?

• הוסף לסימניות
לי המליצו על רהיטי שוהם
הייתי אצלם בדקתי על ריפוד סקאי כי אני לא יכולה קטיפה
2 מיטות ראש מיטה+ שידה + ריפוד בראש המיטה יצא לי 7500 ללא מזרונים הגיוני?

• הוסף לסימניות
התפלאתי על המחיר כי המחירים בדרך כלל לזוג מיטות מרופדות כולל הראש הם 4000/5000
עכשיו הבנתי איך הגעתם למחיר כזה
מיטות מטר + ראש גדול יותר מהסטנדרט

• הוסף לסימניות
התפלאתי על המחיר כי המחירים בדרך כלל לזוג מיטות מרופדות כולל הראש הם 4000/5000
עכשיו הבנתי איך הגעתם למחיר כזה
מיטות מטר + ראש גדול יותר מהסטנדרט
זה לא נקרא ראש גדול מהסטנדרט זה ראש אחד מאחורי המיטות ולא כל אחד בנפרד

• הוסף לסימניות
תנסו טיב הרהיט 0527673436 שווה מאד מבחר רציני ומחירים מוזלים מאד רמות ג' בירושלים

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות חדר שינה משהו יודע איפה כדי בבני ברק?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה