איפה לקנות מטבח?? - רק מנסיון! - חשוב לי בעיקר איכות ומחיר!

אנחנו עשינו במטבחי חן בבני ברק
רמה גבוהה מאוד הכל שלמות שרות 100 איכות 100
באמת ממולץ

רפי אוחיון ,
עושה עבודה יפה מאד ,
במחיר מעולה
המספר שלו 0508911221

מצורפות תמונות של מטבחים שהוא עשה לי

קבצים מצורפים

• IMG_3977 (1) copy.jpg
    IMG_3977 (1) copy.jpg
    3.3 MB · צפיות: 110
  • IMG_3971 copy.jpg
    IMG_3971 copy.jpg
    4.8 MB · צפיות: 103
  • IMG_3910.JPG
    IMG_3910.JPG
    KB 564.5 · צפיות: 96
  • IMG_3938.JPG
    IMG_3938.JPG
    2.4 MB · צפיות: 108
מחפש המלצה על נגר איכותי אמין ועם מחיר טוב וזול.
או חברה או חנות למטבחים זולה עם איכות אמינות מחיר וכו'....

מחפש המלצות רק מנסיון!
מאוד אשמח עם תעלו ותשתפו תמונות ממטבחים שעשיתם לאחרונה.

הבנתי שברגל בחולון הכי מומלצים אבל הם מאוד יקרים.
שמעתי גם על מטבחי הרהיט בפ"ת. לא ברור לי אם הם יקרים או לא?
שמעתי על נגר בשם שאול שהוא ברמה ויחסית זול, - מישהו מכיר?

מחפש המלצות,,,,
שתפו,,,,
יהודה נגרות באשדוד, מייצר מטבחי יוקרה במחירים הוגנים, מוכר מאד אצל חסידי גור באשדוד וגם באתר מידרג יש לו דרוג מאד מאד גבוה, עם מלא המלצות מפורטות, ירא שמים, עבודה מדהימה, פינישים שלמות, עמידה בזמנים אין דברים כאלה. עשה גם לי ולעוד עשרות עשרות, שלמות, ממליצה בחום רב. 0504161936

בלי קשר להמלצות
(על אף שיש דיס על כמה מהמומלצים)
בחיים לא לתת את כל התשלום לפני סיום העבודה-להתמחק בתנאי התשלום עם בעל המקצוע לפני הסגירה!
אחרת-לכו תחפשו את בעל המקצוע לפינישים ולתיקון הטעויות שלו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה