איפה לקנות מיטת נוער?

• הוסף לסימניות
איזה חברה מומלצת חוץ מרפאל....?..
איפה לקנות?
איך המיטות של מישכל??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamar123;550897:
איזה חברה מומלצת חוץ מרפאל....?..
איפה לקנות?
איך המיטות של מישכל??
המיטות של מישכל מאוד יפות ונוחות. (לגבי איכות זה שאלה של שנים אז עדין אן לי נסיון)

אם את שואלת אותי אני חושבת שמאוד לענין ההיי רייזר שהולכות היום למבוגרים יש אותם לילדים מאוד יפה נוח וחזק. אם את לוקחת של שתים יש לך גם ארגז מצעים אם שלוש אז אין.
המחיר שלהם יחסית קלאסיש יותר זול ממשכל.
אני שמעתי שהיום רהיטי רפאל הם לא מה שהיו פעם...

• הוסף לסימניות
אני קניתי מיטה של סנדוויץ' אדום עם מסגרות מתכת ב"ענק הרהיטים" במודיעין עילית, ומאד מאד מרוצה.
לגבי מיטות מעץ מלא, כדאי לדעת שרוב המיטות בשוק הן מעץ אלון, שנחשב לעץ "רך" - פחות צפוף, ולכן מקבל בקלות מכות וסימנים, ועדיף ללכת על מיטות מעץ בוק (נדירות יותר, ויקרות יותר) שהוא עץ קשה ומומלץ יותר לריהוט.

• הוסף לסימניות
זהו שאמרו לי שהמיטות של מישכל הם מעץ בוק ורציתי לשמוע חוות דעת למי שיש את המיטות
שלהם....
ואיפה הכי זול לקנות אותם......

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamar123;550976:
זהו שאמרו לי שהמיטות של מישכל הם מעץ בוק ורציתי לשמוע חוות דעת למי שיש את המיטות
שלהם....
ואיפה הכי זול לקנות אותם......
הכי זול כמה שאני יודעת זה רהיטי ויזל. (ב"ב)
ממה שאני יודעת המחיר הוא פחות או יותר אותו דבר בכל המקומות.

• הוסף לסימניות
הכי זול רהיטי ויזל????
לא נשמע לי.
הם איכותיים, בהחלט. אבל זולים???

• הוסף לסימניות
ממש עכשו אני מתעניינת על מיטת נוער. אבל לא מעץ מלא.
גם אני אשמח לשמוע את חוות דעתכם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;550986:
הכי זול רהיטי ויזל????
לא נשמע לי.

בעקרון אני ירושלמית אבל אם זה פער ששווה לי הנסיעה אז-------
תודה לכל העונים.........

• הוסף לסימניות
אני קניתי אצל מועלם במאה שערים, אני מאוד מרוצה, המיטה חזקה יש לי אותה כבר שנתיים וחצי, זה לא הרבה זמן אבל עדיין נראה כמו חדש.
לאמא שלי המיטה שלהם החזיק כ25 שנה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;550986:
הכי זול רהיטי ויזל????
לא נשמע לי.
הכי זול מישכל אצל ויזל!
פשוט בב"ב רק להם יש והאופציות האחרות זה שילב.... (הם קיבלו בלעדיות על כך בב"ב)
המחיר של מיטה כזו זה משהו כמו 4000 ש"ח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בני ברקית;550989:
ממש עכשו אני מתעניינת על מיטת נוער. אבל לא מעץ מלא.
גם אני אשמח לשמוע את חוות דעתכם.

תבדקי מה שאני כתבתי על היי רייזר שהיא עם מזרונים של מיטת נוער. ככה זה גם טוב לאירוח אם זה מענין אותך.
אותי זה מאוד ענין כי את לא יכולה לתת לזוג חדר ילדים עם מיטה משולשת...(זו דעתי)

• הוסף לסימניות
למשכל יש חנות זכיינית אחת בכל עיר לשיווק רהיטי נוער.
בב"ב רהיטי ויזל, אני גרה באשדוד, ויש כאן את שבי מינצר כזכיינית בלעדית.
המחיר אחיד פחות או יותר בכל החנויות, נע בין 3500-5000.

• הוסף לסימניות
שטויות. באשדוד הרבה יותר זול. ויזל היא חנות יקרה מאד!!!
אצל שבי מינצר קניתי מיטה של מישכל בפחות מ3500.
היא חדשה ויפהפיה...

• הוסף לסימניות
את רהיטי משכל מוכרים בחנות גדולה למוצרי תינוקות בגבעת שמואל, ומשפחתי טוענת שחנות זו הזולה ביותר באזור המרכז. (נמכרות שם גם מיטות הנוער).

• הוסף לסימניות
חנות הרהיטים ליד בנק דיסקונט וגלית ביחזקאל מיטות -גם שלישיה ורביעיה מעץ בוק שהוא חזק ומשובח בהרבה מהאורן. והמחיר גם הוא יחסית זול. לאחר בדיקה בתלפיות ובחנויןת נוספות.
החסרון- העצוב יחסית סטנדרטי ולא מיוחד כמו באורן אבל המיטהנראת חדשה לאחר 3 שנים

• הוסף לסימניות
יש פה למישהו ספה שנפתחת למיטה? מרוצים? ממליצים? איפה לקנות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nchmeya;551345:
חנות הרהיטים ליד בנק דיסקונט וגלית ביחזקאל מיטות -גם שלישיה ורביעיה מעץ בוק שהוא חזק ומשובח בהרבה מהאורן. והמחיר גם הוא יחסית זול. לאחר בדיקה בתלפיות ובחנויןת נוספות.
החסרון- העצוב יחסית סטנדרטי ולא מיוחד כמו באורן אבל המיטהנראת חדשה לאחר 3 שנים

משי קלאס-
חנות מצוינת, אמינה, קניתי את הארון שם מאד מומלץ- היחידים שנותנים סנדוויץ אדום-
אבל המיטות דגמים מימי תרפפ"ה.......

• הוסף לסימניות
ממליצה בחום על מודיל בתלפיות. בונים לפי המידות שלך, אחריות להמון שנים אבל ממש לא תצטרכי אותה, חומרים איכותיים וגימורים מעולים. העיצובים גמישים לפי צרכי החדר (לי יש מיטה משולשת פינתית שכוללת שלחן כתיבה נשלף ושידת מגרות). קצת יותר יקרים אולי מאחרים אבל שווה ומחזיק מעמד - אצלנו כבר 6 שנים ונראה ומתנהג כמו חדש.

• הוסף לסימניות
לגבי מיטה של משכל: אח שלי קנה לפני 5 שנים+ והמיטה חזקה ואיכותית לדבריו - כמו חדשה.

אני רציתי מיטה איכותית אבל בעיצוב פחות סטנדרטי וקניתי מ"גזע העץ". את יכולה לראות את המלצתי המלאה כאן: http://www.prog.co.il/showpost.php?p=551248&postcount=19

(דרך אגב, המחיר שאני שילמתי על המיטה הוא פחות ממה שאחי שילם על מיטת משכל הסטנדרטית לפני 5 שנים... - מצד שני קניתי חדר שלם ולא רק מיטה).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י agav;551382:
ממליצה בחום על מודיל בתלפיות. בונים לפי המידות שלך, אחריות להמון שנים אבל ממש לא תצטרכי אותה, חומרים איכותיים וגימורים מעולים. העיצובים גמישים לפי צרכי החדר (לי יש מיטה משולשת פינתית שכוללת שלחן כתיבה נשלף ושידת מגרות). קצת יותר יקרים אולי מאחרים אבל שווה ומחזיק מעמד - אצלנו כבר 6 שנים ונראה ומתנהג כמו חדש.

אין להם עץ מלא רק פרומיקה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה