התייעצות איפה לקנות ספה?

• הוסף לסימניות
ספה מעור איכותי, שלא יעבדו עלינו במחיר ובעיקר באיכות..
יש חברות/חנויות מוכרות מומלצות?
עדיף באיזור המרכז.

• הוסף לסימניות
אני רכשתי לפני שנתיים ספה ב "ספות היבואן מבית שמש,
הם עש יריד כאן בבני ברק. במחירים מעולים.
עדיין לא נזקקתי לשרות כי הספה ברוך שהשם שתאריך ימיה ושנותיה וקתקופת קורוניה שקופצותיה עליה .
אבל מרגיש לי שלא עבדו עלינו.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אני רכשתי לפני שנתיים ספה ב "ספות היבואן מבית שמש,
הם עש יריד כאן בבני ברק. במחירים מעולים.
עדיין לא נזקקתי לשרות כי הספה ברוך שהשם שתאריך ימיה ושנותיה וקתקופת קורוניה שקופצותיה עליה .
אבל מרגיש לי שלא עבדו עלינו.
בהצלחה.
מה המחיר? חברה?
יש עוד מישהו?

• הוסף לסימניות
ביד 2 תמצאו ספות מעולות בשליש או רבע מחיר.
חבל על הכסף שלכם, גם ספה חדשה אחרי שבועיים היא יד 2.

• הוסף לסימניות
מהניסיון שלי, בספה איכותית לא תצטרכו אחריות.
מהניסיון שלי, אחריות מהחנות לא תמיד יש לה כיסוי במציאות.
מהניסיון שלי רכשתי ספת עור איכותית ב3500שח, במקום חדשה ב12000שח, ובמצב מעולה. הבעלים החליטו להחליף סלון שהיה במצב מצוין (ילד וכלב). ואנחנו הרווחנו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה