פיקדונות איפה לשים פיקדון של 250 אל"ש

• הוסף לסימניות
אני רוצה שתהיה לי אפשרות להוציא את הכסף בתווך של כשבוע פלוס מינוס מאז שאני מבקש,
איפה יותר כדאי לשים, בקרן כספית, או בקופת חסכון בבנק?
ואם בבנק כמה ריביות הם נותנים והאם זה ניתן למיקוח איתם?

• הוסף לסימניות
האם הבנק יכול להתחייב לאוחזים מסויימים?
ואם כן זה יותר עדיף מקרן כספית, לא?

• הוסף לסימניות
האם הבנק יכול להתחייב לאוחזים מסויימים?
ואם כן זה יותר עדיף מקרן כספית, לא?
אם אתה לא יודע מתי תטצרך את הכסף. אז זה יהיה בעצם פיקדון יומי בלבד. או שבועי וכל פעם לסגור מחדש. שזה בעצם שווה לריבית אפסית.
בקרן כספית זה 4.5 שנתי, ואפשר למשוך(למכור) כל הזמן...

• הוסף לסימניות
אם אתה לא יודע מתי תטצרך את הכסף. אז זה יהיה בעצם פיקדון יומי בלבד. או שבועי וכל פעם לסגור מחדש. שזה בעצם שווה לריבית אפסית.
בקרן כספית זה 4.5 שנתי, ואפשר למשוך(למכור) כל הזמן...
אמרו לי בבנק, שבשבועי הריבית תהיה 3% בערך

• הוסף לסימניות
אני רוצה שתהיה לי אפשרות להוציא את הכסף בתווך של כשבוע פלוס מינוס מאז שאני מבקש,
איפה יותר כדאי לשים, בקרן כספית, או בקופת חסכון בבנק?
ואם בבנק כמה ריביות הם נותנים והאם זה ניתן למיקוח איתם?
קרן כספית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה