דרוש מידע איפה מבררים מספר ביטוח לאומי אמריקאי

• הוסף לסימניות
מישהו שנולד שם ועלה בתור תינוק לארץ
תודה רבה

• הוסף לסימניות
לא מקבלים מספר זה אוטומית, צריך להגיש בקשה כדי לקבל אותו והדרך הכי מהירה זכור לי שהיא דרך השגרירות וצריך להגיע לשם עם התעודת לידה האמריקאית או דרכון אמריקאי

• הוסף לסימניות
לא מקבלים מספר זה אוטומית, צריך להגיש בקשה כדי לקבל אותו והדרך הכי מהירה זכור לי שהיא דרך השגרירות וצריך להגיע לשם עם התעודת לידה האמריקאית או דרכון אמריקאי

אמרו להם שצריך מסמכים מתורגמים מישהו יודע אם צריך מקורי באנגלית או לאסוף מסמכים מקוריים ואז לתרגם את זה בנוסף למקורי בעברית
ומי שיכול להסביר יותר על התהליך. תודה רבה

• הוסף לסימניות
אמרו להם שצריך מסמכים מתורגמים מישהו יודע אם צריך מקורי באנגלית או לאסוף מסמכים מקוריים ואז לתרגם את זה בנוסף למקורי בעברית
ומי שיכול להסביר יותר על התהליך. תודה רבה

תעודת לידה אמריקאית היא באנגלית ואין צורך לתרגמה, ותעודת לידה ישראלית ניתן להוציא במשרד הפנים תעודה מתורגמת, אך עדיף שיענה משהו שעשה זאת (אני עשיתי זאת לפני המון שנים ואני כבר לא זוכר בדיוק)

• הוסף לסימניות
תודה רבה
צריך להביא הוכחות שגר פה כל השנים: ממוסדות הלימודים, מהכוללים, מביטוח לאומי וכל זה בעברית
מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
אגב ראיתי עוד אשכולות על הנושא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה