הבאה לדפוס איפה מדפיסים אלבום דיגיטלי בירושלים?

• הוסף לסימניות
ממליצה על אבי אלבומים
זול ומאד איכותי
שירות מעולה
משלוחים לכל הארץ
a0545799253אין לכתוב כתובת מייל

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עשיתי כבר כמה פעמים אצלם
ולא נתקלתי במושג מט לוסטר
יש שם מבריק מט ומשי ולדעתי המשי הוא רמה מעל ומיוחד

• הוסף לסימניות
עשיתי כבר כמה פעמים אצלם
ולא נתקלתי במושג מט לוסטר
יש שם מבריק מט ומשי ולדעתי המשי הוא רמה מעל ומיוחד
את מדברת על פיתוח תמונות רגילות.
אני דיברתי על אלבומים.
על כל מקרה אני רואה שהם שינו את הכיתוב באתר החדש והם כותבים רק מט [לא יצא לי להשתמש בו בגלל הוא עושה בעיות עם נטפרי]
ואישית אני פחות הייתי מרוצה מהדפסת תמונות משי, יותר אוהבת את המט.

• הוסף לסימניות
את מדברת על פיתוח תמונות רגילות.
אני דיברתי על אלבומים.
על כל מקרה אני רואה שהם שינו את הכיתוב באתר החדש והם כותבים רק מט [לא יצא לי להשתמש בו בגלל הוא עושה בעיות עם נטפרי]
ואישית אני פחות הייתי מרוצה מהדפסת תמונות משי, יותר אוהבת את המט.
הם רושמים שהמשי מעט יותר מחוספס- הוא נקרא יותר יוקרתי?,
אני אנסה כרגע לנאלבום ניור בורן את המט השאלה לגבי אלבום אירוע לדוג' חתונה הואלא יותר יפה?

• הוסף לסימניות
הם רושמים שהמשי מעט יותר מחוספס- הוא נקרא יותר יוקרתי?,
אני אנסה כרגע לנאלבום ניור בורן את המט השאלה לגבי אלבום אירוע לדוג' חתונה הואלא יותר יפה?
אישית פחות אהבתי.
אבל אני לא מתעסקת עם חתונות, אז לא יודעת להגיד לך
תשאלי כאלו שמתעסקות עם זה

• הוסף לסימניות
לדעתי זה ענין של טעם
למשי יש מרקם מאד מיוחד בעיני.
וזה סוג של לוקסוס יוקרתי אין בכל מקום.
ודווקא עשיתי את זה לאלבומים

• הוסף לסימניות
משי מחזיק יותר בגלל שהוא מחוספס קצת...
הוא גם בעיני יפה יותר
עשיתי ככה הרבה אלבומים ויצא מושלם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה