- הוסף לסימניות
- #1,481
וואיי זה לא נגמר!אף אחד עדיין לא אישר שזה הבגדים שלו
כתוב שמצאו בגדים והעבירו אותם למשטרה
מחכים כבר שימצאו אותו בריא ושלם!!
וואיי זה לא נגמר!אף אחד עדיין לא אישר שזה הבגדים שלו
כתוב שמצאו בגדים והעבירו אותם למשטרה
אל תשכחי שיש מגזר שלם , מאות אלפים שהולכים עם אותו הלבוש כמוהו ...וואיי זה לא נגמר!
מחכים כבר שימצאו אותו בריא ושלם!!
זה נכון שמצאו את הבגדים שלו???
מתי?
docs.google.com
הכוונה פרק קכ"א בלבד?1200 פרקי תהילים לזכותו של אברהם משה בן גיטל שנעדר כבר למעלה ממאה יום.
אין לי גישה לקובץ.בדיוק
פשוט אומרים ומסמנים כמות בקובץ המצורף
שימי לב שעדכנתי כמות.אני מסמנת בתוך הקובץ
מצויין אלופים!!!שימי לב שעדכנתי כמות.
כי הילדים קבלו מרץ וחשק להתפלל עליו
תוסיפי עוד 70 !!מצויין אלופים!!!
אני גם מעדכנת כמויות שם
כי עידכנתי בכל מיני מקומות ואני מחשבת כמויות ואז שולחת...
כל הכבוד!
הגענו כבר?בואו יחד נגיע ליעד עד סוף הצום!!!
1200 פרקי תהילים
אין מידע?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: חיים 21, אביגלוש, בחלל הריק ועוד 22 משתמשים25 //