דרום=אסותא אשדוד. מומלץ מאד.איזור הדרום? יש המלצות?
מה עם שערי צדק בירושלים?
ילדתי בתל השומר לפני 3 חודשים. הגעתי מאזור" אדום" ולכן עשו לי בדיקת קורונה, ויצאתי שלילית.אין לי בעיה שלא יכניסו מבקרים אבל יש לי בעיה עם זה שאני מגיעה בריאה בלי תסמינים ובלי להיות ליד חולה מאומת, אבל- אני באה מאזור אדום שיש סיכוי גבוה שאני אצא חיובית.
ולא יעזור לי לעשות בדיקה מראש- כי אני יכולה להידבק יום אח"כ.
ולצאת חיובית ז"א להכניס את בעלי והילדים לבידוד בדיוק בתקופה של אחרי לידה (והם כולם ילדים קטנים).
הפיתרון לדעתי הוא להישמר כמה שאפשר במהלך הלידה ואחריה.
מה גם שכל הבתי חולים שעושים בדיקות ליולדות בודקים גם את כל מי שנכנס לשם (מרפאות חוץ וכו)
ואולי עליהם לעשות בדיקה יומית לכל הצוות שעובד בבית חולים?
למה? אני בחכמת נשים וכנראה פספסתיכל מי שממליצה פה על מעייני הישועה לא נמצאת בחכמת נשים...
הר הצופים בכללי מצטיינים ביחס שלהם, משהו שלא ראיתי בשום מקום(וניסיתי את כל הבתי חולים באזור ירושלים )הר הצופים מאוד מומלץ. מניסיון.
תחפשי אשכול של @פונפונית אדומה .למה? אני בחכמת נשים וכנראה פספסתי
(ורלוונטי לי לדעת..)
אם להיות כל הלידה עם מסיכה - זו התעללות ביולדת!!!אבל מכריחים להיות כל הלידה עם מסיכה ,עם זה אני דווקא מסכימה איתם
הייתה לנו לידה לפני חודשיים בהר הצופים,ביקור חולים יש אינפורמציה במסגרת הקורונה?
יותר על הר הצופים במסגרת הקורונה. יש?
בעיני זו דווקא סיבה ללכת לשם.גם מונעים מיותר ממבקר אחד שמעתי. יכול להיות?
בדיקת קורונה אינה בדיקה ברוטינה (כלשונם), אם היולדת בבידוד תתבצע בדיקה.מה עם שע"צ בירושלים?
קופצת על האשכול:
אשמח למידע על בתי חולים בחיפה.
רמבם. כרמל. או אולי בכלל לניאדו
תודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים