עזרה איפה מומלץ ללמוד יצירת גיפים?

• הוסף לסימניות
אשמח לקישורים/המלצות וכל מה שיכול להחכים אותי בנושא גיפים הנפשת לוגו וכדו', איפה אפשר ללמוד, האם מומלץ ללמוד בחינם או שבתשלום אני אגיע לרמה יותר מקצועית?

• הוסף לסימניות
בד"כ מלימוד בתשלום מגיעים לרמה יותר מקצועית ולו מהסיבה שכשמשקיעים כספית במשהו קשה לזלזל בו....
המושג גיפ זה פשוט באיזה פורמט לסגור את התמונה/סרטון, לא שמעתי על קורס שמיועד רק לגיפים,
בד"כ לומדים אנימציה-הנפשה, וגיפ זה אחד מהנושאים שנלמדים.
הנפשות לרוב עושים באפטר אפקטס, באנימייט (ואפשר גם להגיע לרמה מסוימת בפרימייר).
ראיתי שבפרוג יש קורס לאנימייט ולאפטר אפקטס:
קורס אנימייט-פרוג אונליין
קורס אפטר אפקטס- פרוג אונליין

ואולי יגיבו פה אנשים נוספים איפה הם למדו....;)

• הוסף לסימניות
ראיתי משהו כזה...
אבל לא נראה משהו...
אני למדתי לבד, זה אחד הדברים הקלים ביותר באנימציה
דוגמא לגיף שיצרתי בפוטושופ לפני כמה שנים שבוע לאחר שלמדתי את הנושא...
שמואל טרקסלר.gif

• הוסף לסימניות
וגם, כל מי שיודע אפטר אפקטס יודע לעשות גיפים
אפשר לתפוס את שניהם במכה...;)

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול.
אני גרפיקאית לא למדתי הנפשה וראיתי שכבר היו לי כמה לקוחות שרצו לוגו מונפש
מעונינת ללמוד את התחום
היכן ניתן ללמוד רק את התחום הזה?

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול.
אני גרפיקאית לא למדתי הנפשה וראיתי שכבר היו לי כמה לקוחות שרצו לוגו מונפש
מעונינת ללמוד את התחום
היכן ניתן ללמוד רק את התחום הזה?
יש לקרדיט קורס קצר על הנפשת לוגואיים
לא יודעת עד כמה הוא ברמה, אבל בשביל בסיסי זה בטח טוב

• הוסף לסימניות
לא מאוד ממליצה על קרדיט.
זה יותר סקייל ופוזישן. לא ברמה של הנפשת לוגו. לדעתי
@צ'אלמרית את רוצה ללמוד אפטר ברציני??
או רק הנפשת לוגו?

• הוסף לסימניות
בעיקרון, אני לא מכירה קורס מקצועי שמלמד הנפשת לוגואים
אם את רוצה משהו בסיסי את יכולה להנפיש בפוטושופ
אם את רוצה מקצועי תלמדי אפטר או אנימייט ופשוט מנפישים שם....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה