איפה מוצאים אווזים יפים?

• הוסף לסימניות
מחפשת אווזים בסגנון הזה של התמונה
אני רוצה עבור תחפושת של נערת האווזים, חשבתי לתפור אבל לא יודעת אם זה יצא כזה יפה, אולי מישהי ראתה במשתלה או בכזה מקום, אשמח לשמוע
ברווזים.jpg

• הוסף לסימניות
אפשרלעשות מסול עם מילוי עעדין(טיפה נפח שלא יתקפל)

• הוסף לסימניות
תודה, זה טוב למי שיודעת להתעסק עם סול ויש לה ידיים אומנותיות...

• הוסף לסימניות
ראיתי במשתלה בדרך מים המלח לירושלים... (משתלה של ערבים) מבחר עצום...
האם תסעי עד שם ?

• הוסף לסימניות
זה נשמע מהמם, אז באמת לא נראה לי שאני יגיע לשם, חבל!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני ראיתיהשבוע אווזים מתוקים מחרס בחנות הכל בשקל בעיר מגורי.
יתכן שבעוד חנויות כאלו אפשר למצא או במשתלות

• הוסף לסימניות
אני ראיתיהשבוע אווזים מתוקים מחרס בחנות הכל בשקל בעיר מגורי.
יתכן שבעוד חנויות כאלו אפשר למצא או במשתלות
וזה עלה שקל?
אשמח לשמוע איפה כי אני גם רוצה כאלו לסטודיו שלי

• הוסף לסימניות
לא נראה לי :(
אם חשוב לך אשמח אי"ה את החד הילדים לבדוק
רק קחי בחשבון שאני מהדרום...

• הוסף לסימניות
אני בדקתי , יש במשתלה ברחוב קוטלר אווזים בערך בגובה 23 ס"מ מחרסינה ממש חמודים
עולה 29 ש"ח לאחד ו2 ב50
ממש זול
קנית שם?

מה שבטוח שלתפור עולה יותר חח

• הוסף לסימניות
אפשרלעשות מסול עם מילוי עעדין(טיפה נפח שלא יתקפל)
הרעיון לעשות ציור של אוז בשתי העתקים לגזור לפי הציור אפשר לחבר עם דבק חם ובינהים מילוי של עיתונים מקומטים
אבל צריך ידים טיפה טובות

• הוסף לסימניות
אני לא קניתי שם כי פחדתי שישבר מאד מהר
בסוף הדפסתי על דף קנווס תמונה של ברווזים אמיתיים ואני צריכה לתפור אותם אחד לשני ולמלא
אני יעלה תמונה איך זה יצא
מקווה מאד שלענין

• הוסף לסימניות
אני לא קניתי שם כי פחדתי שישבר מאד מהר
בסוף הדפסתי על דף קנווס תמונה של ברווזים אמיתיים ואני צריכה לתפור אותם אחד לשני ולמלא
אני יעלה תמונה איך זה יצא
מקווה מאד שלענין
איך מדפיסים על דף קנווס?
בבית או במקום מיוחד?
מעניין לראות איך יצא

• הוסף לסימניות
מה אני יגיד, לא יצא משהו, לא אמדתי נכון כמה דברים, אני לא תופרת אז הטעות הראשונה שלי שהייתי צריכה להדפיס על בד סאטן, חשבתי שאני חכמה ואני יעשה על בד קנווס בגלל הטקסטורה שזה יצא יותר יפה אבל התכלס לא יכולתי לתפור הפוך כי זה לא גמיש אז נאלצתי לתפור (לא אני, אמא שלי) מהצד המודפס וגם היה קשה למלאות ולא יצא כמו שחלמתי אווזים עסיסים, אני מעלה תמונה, אל תצחקו עלי זה מה יצא, נאלץ להסתפק באלו, עשיתי אחד גדול ושתיים קטנים לכל ילדה.אני מקווה שעל העגלה עם הדשא הסינטטי זה יתקבל יותר יפה.
כשהכל יהיה מוכן אני יראה לכם
(אני מתנחמת בדבר אחד שהבגדים של הרועת אווזים שהזמנתי מאמזון יצאו ממש אוטנטים ומהממים)
אוז.jpg

• הוסף לסימניות
מענין לראות הכל מושלם
האווז חמוד גם ככה
ממש רעיון להדפיס

• הוסף לסימניות
ממש אהבתי
לא יצא כמו התמונה
אבל יש לו לוק של אווז

• הוסף לסימניות
יצא לך ממש יפה!
וכשלי יצא משהו בתחפושת שלא לשביעות רצוני, ולקח לי זמן להרגע מזה, הזכרתי לעצמי פתאום שאחרי הכל, זה רק תחפושת....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

היום יצא לי לדבר עם מוכרת בחנות של ספרים ישנים, סתם עברתי ליד חנויות בעיר מגורי ופתאום נתקלתי בחנות שלא ידעתי שקיימת.
הופתעתי שהגיעה לעירי חנות מתל אביב, עם ספרים בניחוח כבד מיושן.
אומנם לא ספרים שאני קוראת, אבל כן נכנסתי להתעניין.
לא יודעת אם המוכרת רצתה לשוחח איתי, כי כדי לנהל שיחה צריך עניין משותף, ואין לנו מושג אם האדם מולנו באמת מתעניין בנו או פחות, היא גם לא מהציבור החרדי, אבל אני כן התעניינתי מאוד בכל הקונספט שנראה שהגיע הנה מעולם אחר.
מצאתי את עצמי מתעניינת בדעות שלה, שואלת שאלות על הספרים, מהיכן הגיעו לחנות, ואפילו שאלות אודותיה.

ואז חזרתי לבית והבנתי, כמי שאין לה חברות, שיש לי שפה משותפת עם אנשים בסגנון מסוים. זה מרתק להבין שכל אחד מחפש
שיח מתאים עם אנשים בקבוצת ה'שווים', אנשים שהוא מוצא איתם משהו משותף.
וחשבתי שיהיה מעניין ליצור קבוצה של כותבות/סופרות למפגש של שיח משותף, הקשבה ולמידה.

באופן אישי קצת קשה לי למצוא חברה, (האמת שאני לא מחפשת חברות, יש לי מכרות וזה מספיק, אבל אני חושבת שכולם צריכים יחסי אנוש ותחושת שייכות, ואפילו להכיר אנשים דומים להם כדי להצליח להרחיב אופקים).
אני חושבת שזו בעיה של כותבות רבות שמטבע הדברים הן 'בודדות',
כי סופרים חווים את החיים מזווית מסוימת, יש להם אולי שפה מסוימת, חשיבה קצת אחרת, אתגרים שונים וכו'.

אם יש כאן כותבות שירצו להצטרף למפגש כזה כתבו לי למייל. peri33550
אין לי מושג איפה אפשר להפגש, אבל אפשר למצוא מקום מתאים.
וכן אם יש כאן מישהי שתרצה להנחות את המפגש הזה, במידה ותתגבש קבוצה.

מה התועלת מכזה מפגש? אין לי מושג.
אולי רק מפגש ראשוני לראות אם יש בזה תועלת, אם באמת יש לסופרות כמוני שפה משותפת.
יתכן שכן, אבל גם יתכן שפחות.

בהמשך ניתן להרחיב מפגשי שיח כאלה בשיתוף קהל קוראים.
אבל זה רק בהמשך, אם תתגבש קבוצת סופרות/כותבות.
בהצלחה
0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה