דרוש מידע איפה מוצאים את המוצר הזה בחנויות?

• הוסף לסימניות
קניתי לפני שנה ואני לא זוכרת איפה
אשמח לשמוע מי ראה/מכיר/יודע
תודה רבה רבה
IMG_8892.JPG
IMG_8893.JPG
IMG_8894.JPG
IMG_8895.JPG

• הוסף לסימניות
מי גוף מרעננים בניחוח עדין

• הוסף לסימניות
בללין יש את המוצר הזה
אם כי לא תחת שם המותג הלו קיטי

• הוסף לסימניות
לא מצאתי בקטלוג שלהם את המוצר הזה דווקא
יש להם כל מיני דברים של בודי מיסט אבל את הזה לא
כנראה נקנה בחנות פשוטה כי המחיר עליו הוא 6 שח!?

• הוסף לסימניות
ראיתי בעבר ב shop-shop ברימונים- בני ברק

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא מצאתי בשום מקום, לא בשופ שופ (טענו שפעם היה להם...)
ולא בקלמר
אשמח אם מישהו יעדכן אותי כשיתקל בזה:D

• הוסף לסימניות
נדמה לי ראיתי בשאול תמרוקים אתמול - איכנס בל"נ היום לבדוק לך

• הוסף לסימניות
יו תודה, אני אשמח מאוד!!!!!

• הוסף לסימניות
ספרי גאולה בירושלים מוכרים את המוצרים האלו.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ספרי גאולה זה אכן חנות ספרים, אבל הרבה הרבה מעבר לכך.
חנות חמודה מאד, רח' מלכי ישראל בירושלים.
אם תרצי הכוונה מדויקת אסביר לך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה