איפה מוצאים ביגוד לבנים לחתונה?

• הוסף לסימניות
אנו ב"ה ערב חתונה של גיס (וגם אחות...),
חמותי היקרה רוצה לקנות סט לנכדים- בנים , (מה לעשות שאצלנו יש סדרת בנים ולא בנות...) אבל היא מחפשת ולא מוצאת, בחתונה קודמת מצאה בדאון טאון מתוק ושימושי כל שבת- התודות לה... אך עכשיו אין להם כלום...

צריכה את עזרתכם... איפה אפשר למצוא ביגוד יפה, לבנים כמובן (לא חליפות),
אפשר חליפות וסט או מכנס יפה, חולצה מכובדת ועניבה... העיקר מתוק ומכובד וכמובן במחיר נורמלי, בגילאי 2.5 עד 8 שנים ( יש גם בן שנה וחצי אם אפשר..)

תודה מראש!!
ובשמחות אצלכם!!

• הוסף לסימניות
אני אוהבת לקנות לבן שלי ב S&B ברחוב ר' עקיבא ליד מכבי.

• הוסף לסימניות
בחנות "בנים" יש דברים מדהימים!

• הוסף לסימניות
אין לי בנים אבל זכור לי מבחר מאוד גדול ומגוון בחנות אנג'לס בבני ברק.

• הוסף לסימניות
|בנים

כמדומני ברייצל H בסנטר 1.על הדרך תרוויחי רגעי מנוחה של קפה ועוגה בקורוס.
משהו נחוץ בטרוף לפני חתונה...
באמת בs&b הגזרות מחמיאות ולא יקרות.

• הוסף לסימניות
אם לא איכפת לך קצת יקר לכי על יורו קידס.
קניתי לבנים שלי לפסח סדרה לגדולים אפודות לקטן סריג חולצה ולתינוק אוברול תואם. פשוט מושלם

S&B יש רק בבני ברק דברים אכן יפים ולא יקרים.

• הוסף לסימניות
גם בH&M אפשר למצוא לפעמים מכנסיים + חולצות וענביות חגיגיים ולא מאד יקרים.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יש עכשיו בהוניגמן חולצות מדהימות שהולכות כבר ביחד עם עניבות, יש בצבעים של לבן ואפור ואפור ולבן ואותו דבר שקניתי לבנים שלי בסגול בהיר עם עניבה פסים סגול לבן מדהימים
המחיר קצת יקר 140 ש"ח בערך תלוי במידה

• הוסף לסימניות
בירושלים בעמוס מול בנק פאגי

• הוסף לסימניות
בנים בבני ברק בר' עקיבא אחרי גן ורשא מעל הדואר.

• הוסף לסימניות
יש לכם רעיון לחליפה ל-2 תינוקות כשאני לא אוהבת להלביש בד (מגביל בתנועה) ואני רואה שכמעט אי אפשר למצוא לבנים משהו רך במקרה הכי גרוע אני אחליף את החולצה בחולצת לקוסט אבל זה לא מספיק חגיגי לדעתי...
בחנות בנים היו חליפות מהממות שווה להיכנס.

חוץ מזה אני מחפשת נעליים אלגנטיות לתינוק (טרום הליכה) או גרביים בסגנון נעל משהו יפה אבל לא מחיר בשמים מישהי ראתה??

• הוסף לסימניות
בחנות "גרביים" יש נעליים ב40 ש"ח בערך.

• הוסף לסימניות
במילאנו-ברח' יעקב מאיר בגאולה
יש שם חתיכות יפות.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;770764:
יש לכם רעיון לחליפה ל-2 תינוקות כשאני לא אוהבת להלביש בד (מגביל בתנועה) ואני רואה שכמעט אי אפשר למצוא לבנים משהו רך במקרה הכי גרוע אני אחליף את החולצה בחולצת לקוסט אבל זה לא מספיק חגיגי לדעתי...
בחנות בנים היו חליפות מהממות שווה להיכנס.

חוץ מזה אני מחפשת נעליים אלגנטיות לתינוק (טרום הליכה) או גרביים בסגנון נעל משהו יפה אבל לא מחיר בשמים מישהי ראתה??

לדעתי שאלת את אותה השאלה שנה שעברה..:)
בגדים נוחים יש במכירות כמו פרימייר רחוב עזרא 11 .
וביורו קידס כמו שכתבתי כאן אוברול שהוא ממש הופעה שמתי כזה לאירוע זה היה מדהים!
או חולצה סריג עם צוארון נעים ויפה.

• הוסף לסימניות
את יכולה לגשת ל"סטאר" בירושלים.
יש להם סטים מתוקים לבנים, מכנסים חולצות ופפיונים,
אני חושבת שראיתי שם גם קסקטים חמודים, לא בטוח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה