נכתב ע"י ליקי;771012:מה זה סטאר? איפה הם נמצאים?
נכתב ע"י משי 1;773297:אגב, יש אנג'לס גם בירושלים!
ברח' יעקב מאיר, קצת אחרי מילאנו
נכתב ע"י משי 1;770168:אנו ב"ה ערב חתונה של גיס (וגם אחות...),
חמותי היקרה רוצה לקנות סט לנכדים- בנים , (מה לעשות שאצלנו יש סדרת בנים ולא בנות...) אבל היא מחפשת ולא מוצאת, בחתונה קודמת מצאה בדאון טאון מתוק ושימושי כל שבת- התודות לה... אך עכשיו אין להם כלום...
צריכה את עזרתכם... איפה אפשר למצוא ביגוד יפה, לבנים כמובן (לא חליפות),
אפשר חליפות וסט או מכנס יפה, חולצה מכובדת ועניבה... העיקר מתוק ומכובד וכמובן במחיר נורמלי, בגילאי 2.5 עד 8 שנים ( יש גם בן שנה וחצי אם אפשר..)
תודה מראש!!
ובשמחות אצלכם!!
בפריש בבני ברק יש גם נעליים מהממות וגם גרביים בדוגמת נעלנכתב ע"י נעמי ברקאי;770764:יש לכם רעיון לחליפה ל-2 תינוקות כשאני לא אוהבת להלביש בד (מגביל בתנועה) ואני רואה שכמעט אי אפשר למצוא לבנים משהו רך במקרה הכי גרוע אני אחליף את החולצה בחולצת לקוסט אבל זה לא מספיק חגיגי לדעתי...
בחנות בנים היו חליפות מהממות שווה להיכנס.
חוץ מזה אני מחפשת נעליים אלגנטיות לתינוק (טרום הליכה) או גרביים בסגנון נעל משהו יפה אבל לא מחיר בשמים מישהי ראתה??
ממש לא נראה לינכתב ע"י שושיה;938120:סתם לסבר את הדעת, הידעתם, שכל הבגדים שיש ב"בנים" ניתן להשיג ב"פינת הזול" בלי התווית של בנים ובלי המחיר של בנים?
(הרבה יותר זול,)
מנסיון!
בפינת הזול אן רק מכנסי גומי!נכתב ע"י TK;938206:ממש לא נראה לי
יש להם מכנסיים עם גיזרה יפיפיה מה שבפינת הזול ממש לא תמצאי אלא רק מכנסי גומי
ממה שאני יודעת הכי זול זה בפאביו ויש להם מידות ונראה לי שגם איכותי.נכתב ע"י רותי12;938190:מחפשת גם לקנות חליפות 3 חלקים לבנים בגילאי שנה עד 13
לארוע
איפה ללכת בב"ב מקום שמוכרים איכותי ולא מחיר בשמים
ושיש שם מידות
נכתב ע"י ליקי;938220:ממה שאני יודעת הכי זול זה בפאביו ויש להם מידות ונראה לי שגם איכותי.
יפה יותר ישנכתב ע"י רותי12;938238:בד"כ אני אכן קונה שם ורציתי לדעת אם יש מקום יותר יפה וזול
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים